maritbet girişmaritbet
Beckham ailesi 6 milyon sterlinlik evde karantinaya girdi!

Beckham ailesi 6 milyon sterlinlik evde karantinaya girdi!

David Beckham, ailesiyle birlikte pandemi nedeniyle yeniden karantina sürecini başlattı. Aile, pandemiyi 6 milyon sterlinlik köşklerinde geçiriyor

İngiltere koronavirüs pandemisi nedeniyle ikinci kez karantina uygulamasına gitti. Bu nedenle ailesiyle birlikte Cotswolds'taki kır evine giden Victoria Beckham, sosyal medya hesabından "Evden çalışmaya hazırım" notuyla paylaşım yaptı

Salgından korunmak için fırsatını bulanlar kendilerini korumak için şehir dışına çıktı. Beckham, eşi David Beckham ve çocukları ile birlikte soluğu Cotswolds'taki kır evlerinde aldı.

Bu süreçte işlerini evden yürüten 46 yaşındaki Victoria Beckham, İntagram hesabından paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Beckham, 9 yaşındaki kızı Harper Seven'e verdiği ikonik pozunda "İşindim ve evden çalışma haftası için hazırım" ifadelerini kullandı.

Beckham, masa başında çekilen bu karesini de "Ev ofisi" notuyla yayınladı. Victoria Beckham'ın karantina pozları takipçilerinden yoğun ilgi gördü. Öte yandan şehrin gürültüsünden bunalıp çoğu zaman 6 milyon sterlin değerindeki bu eve gelen Beckham ailesi, yaşam alanlarının konforları için avuç dolusu paralar harcıyor. 

Ellerini attıkları her yeri kendi zevklerine göre yenileyen Victoria Beckham ve David Beckham'ın Cotswolds'taki mülkünün 9 odası bulunuyor. Çiftin evleri tam anlamıyla yeni ile eskinin harmanlanmış halini gösteriyor.

Barbekü partilerini burada gerçekleştiren Beckham ailesinin mülkünün oturma odasındaki camlı kapı kocaman bir bahçeye açılıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beckham ailesi 6 milyon sterlinlik evde karantinaya girdi!
  • 11.11.2020 11:10

Beckham ailesi 6 milyon sterlinlik evde karantinaya girdi!

David Beckham, ailesiyle birlikte pandemi nedeniyle yeniden karantina sürecini b ...