maritbet girişmaritbet
Yüzde 5 peşinatla, 24 ay ödemesiz kampanya!

Yüzde 5 peşinatla, 24 ay ödemesiz kampanya!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı “Hayallerinden vazgeçme Türkiye” kampanyasıyla yüzde 5 peşinatla, 24 ay ödemeleri erteleyerek konut sahibi olmak mümkün

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO, bünyesindeki 13'ü tamamlanmış, 13'ü de inşa aşamasında olan toplam 26 projeyle dev kampanyaya başladı. “Hayallerinden vazgeçme Türkiye” adı verilen kampanyayla faiz indirimiyle birlikte hareketlenen konut sektörüne can suyu olacak. Kampanyaya göre; vatandaş alacağı konut fiyatının yüzde 80'i için kredi kullanacak. Kalan yüzde 20'lik ödeme için ise yüzde 5 peşinat verilecek. Geri kalan yüzde 15'lik kısım da üçüncü yılda ödemeye başlanacak. Faiz oranı ise 15 yıl vadede yüzde 0.79 olarak yapılacak. Kampanya kapsamında daire fiyatı üzerinden yüzde 10 da indirim uygulanacak.

“Hayallerinden vazgeçme Türkiye” kampanyasına katılan projeler 

Başkent Emlak Konutları, Büyükyalı İstanbul, Evora Denizli, Gebze Emlak Konutları, 3. Etap Göl Panorama Evleri, İstmarina, Karat 34, Koordinat Çayyolu, Köy Zekeriyaköy, Niğde Emlak Konutları, Temaşehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent, Avangart İstanbul, Avrupark Hayat, Cer İstanbul, Düşler Vadisi, Ebruli Ispartakule, Evora İzmir, İdealist Cadde, Merkez Ankara, Nidapark İstinye, Nidapark Küçükyalı, Semt Bahçekent, Validebağ Konakları, Yeniköy Konakları İstanbul.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Örneğin; 400 bin TL'lik bir daire almak istediğinizde, daire bedelinin yüzde 10'una indirim yapılıyor. 360 bin TL'ye gelen konut için yüzde 5 peşinat ödeniyor. Peşinat bedeli 18 bin TL oluyor. İlk 24 ay hiç bir ödeme yapılmazken yüzde 15'lik kısmı 24. ayda ödeniyor. 25. aydan 156. aya kadar 3 bin 218 TL aylık taksit ödemesi yapılıyor.

Sinem Öztürk Küçükaydın/Emlaktasondakika.com

  • Etiketler:

Yorum Yaz