maritbet girişmaritbet
Tarihi kampanya 3 günde 600 konut sattırdı

Tarihi kampanya 3 günde 600 konut sattırdı

FETÖ’nün hain darbe girişiminin ekonomiye etkisini püskürten inşaatçıların kampanya atağına rekor talep geldi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hain darbe girişiminin ekonomiye ve konut satışlarına etkisini azaltmak için Emlak Konut GYO'nun başlattığı tarihi kampanyaya yoğun ilgi geldi. 1 Ağustos itibarıyla başlayan kampanyanın geçen hafta duyurulmasının ardından tüketici soluğu satış ofisinde aldı. Hafta sonu kampanya kapsamında satış yapan yüklenici firmalar ilk 3 günde rekor satış rakamına ulaştı. Edinilen bilgilere göre, kampanyada yaklaşık 600 konut satıldı. Emlak Konut'la iş yapan yüklenici firmalardan bazıları şu kadar satış yaptı: Teknik Yapı Evora İstanbul ve Evora Denizli projelerinde 100, Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Başakşehir'de 25, Özkar-Özülke Ortaklığı'nın Bulvar İstanbul projesinde 47, Dağ Mühendislik'in Tual Bahçekent, Tual Adalar ve Bahçekent Flora'da 55 konut ve 10 dükkân, Dap Yapı'nın İstmarina projesinde 14 milyon lira değerinde 17 konut, Makro İnşaat'ın Park Mavera projesinde 71, EYG Grup'un Adım İstanbul ve Evvel İstanbul projelerinde 30, Baş Yapı'nın Karat 34 projesinde 7 konut.

TELEFONLAR KİLİTLENDİ

Toplam 15 bin konutu kampanya kapsamında satışa sunan 30 yüklenici firmanın temsilcileri, konut alıcısının satış ofislerine akın ettiğini belirterek, "Hafta sonundan itibaren günde yaklaşık 150'yi aşkın kişi satış ofisini ziyaret ediyor. Telefonlarımız kilitlenmiş durumda. Günde 600 kişiye satış danışmanlarımız bilgi veriyor. Ülkenin geleceğine güvenen tüketicinin ilgisi böyle devam ederse ay sonuna kadar elimizde tüm stok tükenir" diye konuştu.

0.7 FAİZLE 10 YIL VADE

Kampanya kapsamında yüzde 20 peşinat, yüzde 0.70 faiz oranı ve 120 aya kadar vadeyle ev sahibi olmak mümkün. Yüzde 10'luk kısım ara ödeme olarak tahsil edilecek. 31 Ağustos'a kadar geçerli olacak kampanyanın diğer bir seçeneğinde ise; yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

56 BİN KAMPANYALI KONUT

Tarihi kampanya atağına GYODER de katıldı. Böylece, kampanyaya dahil olan proje sayısı 86'ya konut sayısı da 56 bine çıktı. Toplam değeri 50 milyar liraya ulaşan konutlar, 120 ay vade ve yüzde 0.70 faiz oranıyla alınabilecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı
  • 24.07.2023 14:42

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Ko ...

Askeri Liselere Giriş Sınavı sorularının sızdırılması soruşturmasında 9 gözaltı kararı
  • 14.03.2023 10:29

Askeri Liselere Giriş Sınavı sorularının sızdırılması soruşturmasında 9 gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşt ...

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!
  • 03.01.2022 12:18

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Ege Yapı işbirliği ile Yedikule'de geliştirilen Cer İstanbul ...