maritbet girişmaritbet
Ispartakule Evleri 1. Etap için teklifler verildi!

Ispartakule Evleri 1. Etap için teklifler verildi!

İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1. Kısım konut, ticaret ile çevre düzenleme inşaatları işi ihalesinin 2. oturumu tamamlandı.

İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım ve 1.Etap 2.Kısım yapım işi ihalelerinin; ön yeterlik değerlendirmesinde yeterli bulunan isteklilerin davet edildiği 2. oturumu (mali teklif alma) dün gerçekleşti.

Ispartakule Evleri ön yeterlilik ihalesinde ne olmuştu?

Ispartakule Evleri 1. Etap 1. Kısım

İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1.Kısım Konut, Ticaret ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi için davet edilen firmalardan; İzka İnşaat - Durmaz İnşaat ortaklığı, Hektaş Grup Gayrimenkul, Güçar İnşaat-Öz Oğuz İnşaat Ortaklığı, Yenisarp İnşaat ihaleye katılmadı. Ilgın İnşaat, Haldız İnşaat ve Oraka İnşaat teşekkür ederek ihaleden çekildi.

Söz konusu ihaleye 227 milyon 622 bin lira ile en düşük teklifi Özülke İnşaat - Maksem Yapı İş Ortaklığı verirken, en yüksek teklifi ise 363 milyon 600 bin lira İhlas Yapı önerdi.

1. Etap 1. Kısım teklifleri için tıklayınız!

Ispartakule Evleri 1. Etap 2. Kısım

İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 2.Kısım Konut, Okul ile Adaiçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi ihalesine; İzka İnşaat-Durmaz İnşaat İş Ortaklığı, Zeksan İnşaat, Güçar İnşaat-Öz Oğuz İnşaat İş Ortaklığı, Özülke İnşaat-Maksem Yapı İş Ortaklığı, Hektaş Grup, Yörük Yapı-Ermit Mühendislik İnşaat İş Ortaklığı, Yenisarp İnşaat ve İhlas Yapı firmaları katılmadı. Oraka İnşaat, Haldız İnşaat ve Ilgın İnşaat teşekkür ederek ihaleden çekildiler.

1.etap 2. kısım için ihaleye en yüksek teklifi 297 milyon 311 bin 211 TL ile YDA İnşaat önerirken, Nuhoğlu İnşaat-Yapı ve Yapı İş Ortaklığı da YDA İnşaat'ı 260 milyon 500 bin lira ile takip etti.

1. Etap 2. Kısım teklifleri için tıklayınız!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Ispartakule Evleri 1. Etap için teklifler verildi!
  • 28.08.2015 12:20

Ispartakule Evleri 1. Etap için teklifler verildi!

İstanbul Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.Etap 1. Kısım konut, ticaret ile çevre ...