maritbet girişmaritbet
Emlak Konut’un Tuzla İçmeler arsa ihalesi 9 Haziran’da!

Emlak Konut’un Tuzla İçmeler arsa ihalesi 9 Haziran’da!

Emlak Konut GYO’nun İstanbul Tuzla İçmeler arsa ihalesi 9 Haziran 2017 Cuma günü saat 15.30’da gerçekleştirilecek.

Galatasaray'ın Riva'daki arazisi ile Tariş Kooperatifler Birliği'nin İzmir Alsancak'taki arazisinin de aralarında olduğu 5 dev proje için düğmeye basan Emlak Konut GYO, 5 dev proje için ihaleye çıkıyor.

2017 yılında toplamda 1 milyon 327 bin metrekarelik 5 dev ihale gerçekleştirilecek olan Emlak Konut, İstanbul'un Tuzla ilçesi İçmeler Mahallesi'nde bulunan arsa için ihale düzenleyecek. 

"İstanbul Tuzla İçmeler Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. oturumu  9 Haziran 2017 Cuma günü saat 15.30'da yapılacak. Ticaret+turizm+konut alanı imarlı arsa 9 bin 600 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. 
Yapılaşma koşullarına bakıldığında 1,50 emsali, 14 bin 400 metrekare emsale esas inşaat alanı bulunan arsa üzerine yapılacak olan projede 10 kata kadar çıkılabilecek. 

İhalesi 2 ayrı oturum halinde yapılacak 

Açık ihale usulü ile kapalı zarf teklif alma (1. oturum) ve pazarlık açık-artırma (2. oturum) olarak 2 oturum halinde iki ayrı günde yapılacak. 

Lokasyon olarak avantajlı bir konumda bulunan arsa Tuzla Devlet Hastanesi'nin yanıbaşında yer alıyor. Çevresinde ise Marmaray istasyonu, Tuzla Belediyesi, Tuzla Kaymakamlığı, Tuzla Pİyade Okulu ve Tuzla Tersanesi gibi önemli kurumlar mevcut. D-100 karayolu üzerindeki Emlak Konut Tuzla İçmeler arsası  üzerinde ticari ünite, turizm ve konut olarak inşa edilecek.

Emlak Konut GYO Tuzla İçmeler arsa detayları için tıklayınız!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut’un Tuzla İçmeler arsa ihalesi 9 Haziran’da!
  • 17.05.2017 16:03

Emlak Konut’un Tuzla İçmeler arsa ihalesi 9 Haziran’da!

Emlak Konut GYO’nun İstanbul Tuzla İçmeler arsa ihalesi 9 Haziran 2017 Cuma günü ...