maritbet girişmaritbet
Emlak Konut'un kampanyası bazı firmalara ilham oldu

Emlak Konut'un kampanyası bazı firmalara ilham oldu

Emlak Konut GYO'nun yüzde 20 peşinat, yüzde 0,70 faiz oranı ve 120 aya kadar vadeyle ev sahibi olma imkanı sunduğu kampanyası, firmalara da ilham oldu

Emlak Konut GYO'nun yüzde 20 peşinat, yüzde 0,70 faiz oranı ve 120 aya kadar vadeyle ev sahibi olma imkanı sunduğu 'TÜFE'li Satış Kampanyası'na sayılı günler kala, bazı firmalar da kampanya başlatmak üzere harekete geçti. 

Firmaların yanı sıra proje üreten yaklaşık 80 üyesiyle Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) de kampanya açıklayacak.

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, GYODER üyesi olup proje üreten yaklaşık 80 firma bulunduğunu, bu firmaların bir bölümünün Emlak Konut ile ortak proje yürüttüğünü ifade ederek, "Emlak Konut dışında da proje üreten üyelerimiz var. Biz de konu üzerinde çalışıyoruz. 1 Ağustos'ta aldığımız kararları açıklayacağız. Gayrimenkul, Türkiye'nin çok önemli ve lokomotif sektörü. Ülkeye ciddi istihdam sağlıyor, insanlara iş, aş veriyor." diye konuştu.

Torun, yapacakları açıklamada, girişimciler olarak Türkiye'ye karşı duydukları sorumluluğu yatırımlara devam ederek yerine getirdikleri ve bu sürece katkıda bulunmanın mesajını vereceklerini belirtirken, "Mesajlarımız içerisinde tabi ki satış kampanyaları da olacak" dedi.

"Satış ofislerimizde yoğunluk oluştu"

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Emlak Konut kampanyasının büyük ilgi gördüğünü, hem yatırımcıya hem de üreticiye büyük imkan sağlayacağını ve vatandaşların bunu fırsat olarak değerlendirdiğini ifade etti.

Ağaoğlu, "Bizim de Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımlı hayata geçirdiğimiz projeler yoğun ilgi görüyor. Böyle bir ilgi bekliyorduk ama beklediğimizden yüksek bir alakayla karşılaştık. Satış ofislerimizde yoğunluk oluştu" diye konuştu. 

"Hem üretici hem tüketici rahatlayacak"

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ise Emlak Konut kampanyasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek, kampanyalar sayesinde hem eldeki stokun eritildiğini hem de vatandaşa konut sahibi olma konusunda avantaj sunulduğunu kaydetti.

Demir, kendilerinin de böyle kampanyalar yaptığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Müşterilere kolaylık sağlıyoruz. Şu durağan giden sıkıntılı dönemde hareketlilik sağlansın diye 34 veya 44 ay vade ile satış yapıyoruz. Bu dönemde Emlak Konut ile çok sayıda kampanya başladı. Konut alıcıları bu kampanyaları çok iyi değerlendirmeli. Bu fırsattan faydalanmalı. İddia ediyorum ki 6 ay sonra bu fiyatların telaffuz edilmesi mümkün değil. İster istemez fiyatlar artacaktır. Konut olumsuzluklardan dolayı zamlanmadı. Hatta kampanyalar da devam ediyor. Bundan konut tüketicileri faydalanırsa çok iyi olur. Bu kampanyalar sayesinde hem üretici hem tüketici rahatlayacak."

TARİHİ KAMPANYA BU PROJELERDE GEÇERLİ OLACAK!

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Emlak Konut'tan 'Güçlü Türkiye için birlik vakti' kampanyası!
  • 31.01.2017 22:41

Emlak Konut'tan 'Güçlü Türkiye için birlik vakti' kampanyası!

Emlak Konut GYO, 30 projede 15 bin bağımsız birimi kapsayan 'Güçlü Türkiye için ...

Emlak Konut Bizim Mahalle'de daireler 4 günde tükendi
  • 16.06.2020 11:38

Emlak Konut Bizim Mahalle'de daireler 4 günde tükendi

12 Haziran'da Emlak Konut kampanyasıyla satışa sunulan Emlak Konut Bizim Mahalle ...

"Ev almak isteyenler Emlak Konut'un kampanyasını kaçırmamalı"
  • 05.06.2020 14:16

"Ev almak isteyenler Emlak Konut'un kampanyasını kaçırmamalı"

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut’un başlattığı 26 ...

Tarihi konut kampanyasına vatandaşlar akın etti
  • 30.08.2018 09:41

Tarihi konut kampanyasına vatandaşlar akın etti

Konutta fırsat kampanyası başlamasıyla düşük faizli, indirimli projeleri kaçırma ...

Konut kampanyasına dahil olan Emlak Konut evleri!
  • 29.08.2018 17:15

Konut kampanyasına dahil olan Emlak Konut evleri!

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına Emlak Konut, 33 projesiyle katıldı. İşte ...

Emlak Konut GYO’dan büyük indirim kampanyası!
  • 19.03.2018 11:30

Emlak Konut GYO’dan büyük indirim kampanyası!

Emlak Konut GYO, 6 projesinde geçerli olmak üzere tamamı peşin ödemelerde yüzde ...