maritbet girişmaritbet
Emlak Konut’tan erken ödeyene avantaj!

Emlak Konut’tan erken ödeyene avantaj!

Emlak Konut GYO, daha önce şirketten ev alanlar için hayata geçirdiği borç ödeme kampanyasını başlattı.

Emlak Konut GYO'dan ev alanlar için, geçerli projelerde, ‘Kazandıran Fırsatlar' kampanyasında 3 önemli başlıkta fırsat sunuluyor. Bu fırsatlardan ilki ‘kişiye özel indirim fırsatı', ikincisi ‘borcun tamamını ya da kısmi ödeme fırsatı', üçüncüsü ise ‘TÜFE'den sabite dönme kolaylığı' olarak duyuruldu.

Borcunun tamamını ya da kısmi oranını kapatmak isteyenlere ise 4 ayrı ödeme sistemi sunuluyor. Emlak Konut'tan daha önce ev almış ve borcunun tamamını veya kısmi oranını kapatabileceklere hem indirim olanakları, hem de ödeme modelleri oluşturuluyor. Kampanya ile borcunun tamamını kapatabilecek olanlara yüzde 35'e kadar indirim imkanı veriliyor. Borcunun yüzde 75'ini kapatabileceklere yüzde 25'e kadar indirim yapılabilecekken, borcunun yarısını kapatmak isteyenler ise yüzde 17'ye kadar indirim alabilecek. Yine borcunun yüzde 25'ini kapatabileceklere de indirim var. İndirim oranı yüzde 9'a varıyor. Ayrıca bu kısmi ödeme fırsatından yararlananların mevcut ara ödemeleri de kalkacak.

TÜFE'den sabite

Emlak Konut'tan ev sahibi olanların TÜFE'ye endeksli ödeme sistemleri de var. Ancak kampanya ile TÜFE'ye endeksli ödeme modelleri, yüzde 0.50 vade farkıyla sabit ödeme haline getirilebilecek. 

Kampanyanın son başvuru tarihi ise 31 Mayıs olarak duyuruldu.

Online kılavuz yayınladı

Emlak Konut GYO'nun internet sitesi üzerinden kampanyadan yararlanmak isteyenlerin izleyecekleri adımlar da tek tek anlatılıyor. Buna göre, borcun kapatılma yöntemine göre yapılacak online başvuru, borcun ödenmesi ve doldurulacak dilekçeler sitede belirtiliyor. 

KAMPANYA FIRSATLARI

FIRSAT 1 Kişiye özel indirim fırsatı
 
FIRSAT 2 Borcu tamamını veya kısmi ödeme imkanı
 
FIRSAT 3 TÜFE'den sabite dönme kolaylığı

KAMPANYA BAŞVURUSU İÇİN İZLENECEK ADIMLAR

ADIM 1 Emlak Konut Kurumsal İnternet sitesi Online İşlemler menüsünden başvurunun yapılması. 
http://onlineislemler.emlakkonut.com.tr/online/
ADIM 2 Tamamı veya kısmi olacak şekilde borç ödemesinin yapılması.
ADIM 3 Kampanya internet sitesinden ulaşabileceğiniz dilekçelerin tarafımıza ulaştırılması.

  • Etiketler:

Yorum Yaz