maritbet girişmaritbet
Emlak Konut GYO'da "e-ihale" dönemi başladı

Emlak Konut GYO'da "e-ihale" dönemi başladı

Emlak Konut GYO, projelerindeki satışı devam eden bağımsız birimler için internet sitesi üzerinden "e-ihale" sistemini hayata geçirdi.

Emlak Konut GYO, satışı devam eden projelerindeki bağımsız birimler için internet sitesi üzerinden bireysel ve kurumsal olarak katılım sağlanabilecek ‘e-ihale' sistemini hayata geçirdi. Buna göre bireysel alıcılar öncelikle sisteme üye olup, ardından projeye göre teminat yatırıp teklif verebiliyor. Bağımsız birime göre minimum ve maksimum artış tutarları ile teminat bedelleri projeye teklif verme aşamasında kullanıcılar tarafından görüntülenebiliyor.

Dün itibariyle satıştaki ünitelerde ‘7 gün'den geriye sayım devam ediyor. Devam eden ihalelerin görüntülenebildiği sayfada ayrıca planlanan ihaleler ile tamamlanan ihaleler hakkında da son durum paylaşılacak.

‘Satılık konut', ‘satılık işyeri' ve ‘satılık arsa' başlıkları altında mevcut ihalelere ulaşmak mümkün.

Tutardan düşülüyor

Teminat bedeli, sistem üzerinden online ile EFT/havale, banka şubeleri aracılığı ve internet bankacılığı ile yatırılabiliyor. Yatırılan teminat bedeli, toplam bakiye olarak sisteme eklenirken ihalenin kazanılması veya ihaleye yedek olunması durumunda teminat bedeli tutarına, kazanılan ihalenin teminat bedeli tutarı kadar bloke konuluyor. Bloke tutarı, ihaleyi kazanan kullanıcının ihaleyi kazandığı miktardan düşülerek kalan tutarı ödemesiyle sonuçlanıyor. İhale ilk sıradaki kullanıcının satın alımıyla sonlandığında yedek kullanıcının blokesi kaldırılıyor.

Milliyet

  • Etiketler:

Yorum Yaz