maritbet girişmaritbet
Düşler Vadisi Riva tam gaz devam edecek

Düşler Vadisi Riva tam gaz devam edecek

Florya arsasında teslim yapılmadığı için proje tamamen tasfiye edildi. Ancak Riva için bu durum geçerli değil.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) protokolun feshedildiği açıklamasını yaptı. 

Bundan sonra ne olacak?

Edinilen bilgilere göre, Florya arsasında teslim yapılmadığı için proje tamamen tasfiye edildi. Ancak Riva için bu durum geçerli değil. Riva'da iki taraf arasında hukuki süreç başlıyor. Ayrıca protokollerin feshedilmesi sonucunda Galatasaray, bugüne kadar Emlak Konut'tan aldığı 350 milyon lirayı geri ödeyecek. Bu ödemeyi de iki ay içinde yapması gerekiyor. Eğer kulüp borcunu ödeyemezse, arsaların mülkiyeti Emlak Konut'a geçebilir. Arsalar için 2016'da 509 milyon lira fiyat biçilmişti.

Düşler Vadisi Riva devam edecek

Emlak Konut GYO ile Galatasaray, Beykoz Riva'da yer alan dev arazi üzerinde proje geliştirilmesi üzerinde anlaşma sağladı. Galatasaray'ın 942  milyon TL kazanacağı tutar üzerinden anlaşma yapıldı. Daha sonra ihale düzenlendi ve en yüksek ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat ihaleyi kazandı. Galatasaray'ın Riva'dan kazanacağı bedel 761.6 milyon TL'ye indi

Dev arsa üzerinde "Düşler Vadisi" isimli proje geliştiriliyor. Yılmaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin inşaat çalışmaları devam ediyor. Emlak Konut GYO Riva ve Florya proje sözleşmelerinin feshedildiğini açıkladı ancak, Riva projesi devam edecek. Florya ve Riva tek sözleşmede imzalandığı için sözleşme feshedildi. Riva için yeniden sözleşme yapılacak.

  • Etiketler:

Yorum Yaz