maritbet girişmaritbet
Zorlu AVM’deki DuPont Corian zarafeti göz kamaştırıyor

Zorlu AVM’deki DuPont Corian zarafeti göz kamaştırıyor

Zorlu AVM projesinin yemek katında ve danışma masalarında kullanılan DuPont Corian sade ve zarif görünümüyle ziyaretçilerine ferah bir ortam vadediyor

Proje tasarımı Pm Mühendislik Mimarlık'a, uygulaması Akras Akrilik firmasına ait olan Zorlu AVM projesinin yemek katındaki servis tezgahlarında, oturma alanlarında, kolonlarda ve AVM içinde bulunan danışma masalarında zarif görünümü, hijyenik oluşu ve kolay temizlenebilmesi nedeniyle DuPont™ Corian® solid yüzey malzemesi tercih edildi.

DuPont™ Corian® solid yüzey malzemesi, yemek katındaki oturma alanları için tamamen ahşap kalıplar üretilerek membran baskıda ısıyla şekillendirme (thermoform) işlemi ile biçimlendirilmiştir. Kolon kaplamaları yine aynı şekilde özel hazırlanan kalıplarla üretilmiştir. Danışma masaları ise tüm ön yüzeyleri içten işlemeli ve ışıklandırmalı olup formaları düzensiz olduğundan kalıplar yardımıyla ısıyla şekillendirilmiştir.

Toplamda 1490 m2 Glacier White renginde DuPont™ Corian® solid yüzey malzemesi kullanılarak hayata geçen projeyi Akras Akrilik firması süregelen deneyimleri ve profesyonellikleri ile başarıyla teslim etmiştir. Akras Akrilik firmasının sahibi Feridun Eltut “Yıllardır projelerimizde sadece DuPont™ Corian® solid yüzey malzemesini kullanıyoruz ve bu konuda oldukça tecrübeliyiz. Düz yüzeylerden yuvarlak hatlı ve hatta ışık geçişi sağlayan uygulamalara kadar birden fazla uygulamayı Zorlu AVM projesinde de gerçekleştirdik. DuPont™ Corian®'ın zarif ve hijyenik bir malzeme olması AVM gibi bir projede kullanılması için oldukça uygun bir tercih oldu. Ortaya her iki tarafı da memnun eden bir çalışma çıktı ve biz kendi adımıza ortaya çıkan sonuçtan oldukça memnunuz” dedi. 

Marie Antoinette de DuPont Corian'ı tercih etti

Ünlü çikolata markası Marie Antoinette Zorlu AVM içerisinde açtığı şubesinde stand malzemesi olarak DuPont™ Corian® solid yüzey malzemesini tercih etti. Bu standın yapımını da Akras Akrilik firması gerçekleştirdi. Stand danışma masalarında olduğu gibi ışık geçişi sağlayan bir tasarımda yapıldı ve markanın logosu kullanılarak etkileyici bir görünüm elde edildi.

DuPont tarafından icat edilip üretilmiş olan DuPont™ Corian® yüksek teknoloji yüzeyi; hayatın pek çok alanında kullanılan yenilikçi bir malzeme olarak karşımıza çıkıyor. Başta mutfak ve banyolarda olmak üzere mobilyadan ışıklandırmaya kadar özel ve ticari her alanda rahatlıkla kullanılabiliyor. Kamuya açık toplu alanlar ve sağlık kuruluşlarındaki tercih sebebinde özellikle gözeneksiz yapısından ötürü hijyenik oluşu ve kolay temzilenmesi öne çıkıyor. Sade ve zarif duruşu hangi renkte olursa olsun ortamlara zarafet ve şıklık katıyor. Çok yönlü bir malzeme olan DuPont™ Corian®, kimyasal pek çok lekeye karşı koyabildiği gibi yerinde de kolaylıkla tamir edilip yenilenebiliyor. DuPont™ Corian® zengin renk paletiyle de kullanıcılarına sadece estetik değil aynı zamanda performans, uygulama, teknoloji ve özellikle çevreye duyarlı bir sürdürülebilirlik sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Şifo Mehmet'in Zorlu AVM'de alışveriş turu!
  • 03.12.2020 16:50

Şifo Mehmet'in Zorlu AVM'de alışveriş turu!

Beşiktaş'ın efsane oyuncuları arasında yer alan Şifo lakaplı Mehmet Özdilek, Zor ...

Zorlu Yeni Yıl Köyü, Zorlu AVM'de açıldı
  • 30.11.2020 09:51

Zorlu Yeni Yıl Köyü, Zorlu AVM'de açıldı

Zorlu Yeni Yıl Köyü, 28 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında Zorlu Center’da gerçe ...

 Naz Elmas'ın Zorlu AVM'de alışveriş turu!
  • 06.11.2020 11:24

Naz Elmas'ın Zorlu AVM'de alışveriş turu!

Bir süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu Naz Elmas, önceki gün Zorlu AVM'de gör ...

Sosa idman sonrası kızlarıyla birlikte Zorlu'daydı
  • 05.11.2020 11:07

Sosa idman sonrası kızlarıyla birlikte Zorlu'daydı

Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldızı Sosa, önceki gün kızları Rufina ve Alfonsina i ...

Oyuncu Başak Sayan, Zorlu'daydı
  • 26.10.2020 10:20

Oyuncu Başak Sayan, Zorlu'daydı

Oyuncu Başak Sayan, geçtiğimiz günlerde Zorlu'daydı. ...

Merve Boluğur'un AVM turu
  • 25.09.2020 10:34

Merve Boluğur'un AVM turu

Merve Boluğur, önceki gün Zorlu AVM' de arkadaşlarıyla buluştu. ...