maritbet girişmaritbet
Yataş, sağlıklı uyku için yatak ürünleri sunuyor

Yataş, sağlıklı uyku için yatak ürünleri sunuyor

Uykunun sağlıklı yaşam için taşıdığı önemden hareketle Türk halkına sağlıklı bir uyku deneyimi yaşatmak için yatırımlarını sürdüren Yataş, Dünya Uyku Gününüz’ü kutluyor

Kusursuz uyku kalitesi ve sağlık arasındaki ilişkiyi her fırsatta dile getiren, yatırımlarını da bu bakış açısıyla yönlendiren Yataş, her ihtiyaca özel sunduğu uyku ürünleriyle uyku sağlığınıza destek oluyor. Araştırmalar, yatağın uyku üzerinde son derece etkili olduğunu gösteriyor. Kendi özel vücut yapısına ve ağrı noktalarına uygun bir yatak ve yastık kullanmayanlar sağlıklı uykuya bir türlü geçemiyor. Kaliteli bir gece uykusu, gün içinde fiziksel ve zihinsel açıdan rahat etmemiz için büyük önem taşıyor. Sık sık bölünen veya dinlenmeden tamamlanan bir uyku ise yorgunluk, konsantrasyon eksikliği, stres, işgücü kaybı gibi olumsuzluklara neden oluyor. Uykusuzluk özellikle kronik bir hal aldığında, bağışıklık ve onarım sistemimizi tehlikeye sokuyor; enfeksiyonlar ve çeşitli hastalıklara yakalanma riskini artırıyor. Uzmanlar, her ne kadar 8 saatlik uykunun vücudumuzun dinlenmesi için yeterli bir süre olduğunu belirtse de, kaliteli ve doğal uyku için uyku ürünlerinin de büyük önem taşıdığına vurgu yapıyor. 

Bu nedenle yatağınızın vücut tipinize uygunluk göstermesi, ihtiyaçlarınıza cevap vermesi ve yüksek teknolojiyle üretilmiş olması gerekiyor.

Yataş uykusu

Sleep To Live yatak

Dünyaca ünlü uyku enstitüsü Sleep to Live Institute ve Amerikalı yatak üreticisi Kingsdown ile yapılan işbirliği neticesinde; Türkiye'deki yatak alışveriş deneyimini kökten değiştirecek yatak koleksiyonu olan Sleep to Live ile tüketicilerin yatak alışverişinde deneme yanılma yöntemini, bilimsel yöntemler ile ortadan kaldırıyor. Sleep to Live tanı sistemiyle tüketicilerin vücut yapılarını, varsa ağrı bölgelerini ve uyku alışkanlıklarını tespit ederek, omurgaları için en doğru desteği sağlayacak yatak tipi belirleniyor. Satış noktalarına yerleştirilen ölçüm cihazları ile tüketicilerin vücut tiplerine en uygun yatağı ve yastığı 18 farklı ölçüm ve 1000 den fazla hesaplama ile ortaya çıkarıyor. Bu ölçüm sistemi şu anda dünyada doğruluğu bilimsel olarak ispatlanmış ve en gelişmiş, vücudunuza en uygun yatak ve yastığı belirleme kalite kontrol teknolojisidir. Sleep to Live'in eşsiz My Side™ Teknolojisi, kişiselleştirilmiş uyku alanları sunarak, eşlerin tek bir yatakta omurgaları için en doğru desteği almalarını sağlar. Birbirinden bağımsız destek katmanları sayesinde, siz ve eşiniz artık kendi vücut tipinize özel desteği yatağınızda bulabilirsiniz. 

Athletic yatak

Türkiye'de ilk defa vücuttaki  oksijen seviyesini arttırarak enerji veren, vücut sıcaklığını dengeleyip kaslarda ağrıları azaltan Athletic yatakta dünyanın önde gelen spor ürünleri üreticilerinin kullandığı patentli Celliant™ kumaş teknolojisi Türkiye'de ilk defa kullanılmaktadır. Celliant™ kumaşın içerdiği  antistress özellikli doğal mineraller, vücuttan çevreye yayılan enerjiyi emip vücuda tekrar geri kazandırıyor. Biz bu özelliği nedeniyle Athletic yatağa çevreyle iletişim kurabilen yatak denilmektedir. Bu etki sayesinde vücuttaki kan akışını ve dokulardaki oksijen seviyesini %14'oranında artırırken ağrı ve acılarda 2,7 kat oranında azalma sağlanmaktadır.
yataş

Yataş ViscoFresh yatak 

Vücudun konforlu uyku için bulunması gereken ısı aralığını korumaya yardımcı olarak, uyku kalitesini artıran ve güne taze bir başlangıç yapılmasını sağlayan Yataş ViscoFresh yatak, uyku problemlerine çok yönlü çözüm sunan bir ürün. Türkiye'de ilk defa ViscoFresh'in kumaşında NASA astronotlarının giysilerinde kullanılan OUTLAST kumaşla 3 boyutlu hava dolaşımını sağlayan CAIRFULL 3D kumaş teknolojileri bir arada kullanıldı.

Yataş Reflü Yastığı

Vücuda tam destek sağlayan malzemeden üretilen reflü yastığı, tam ortopedik yapısıyla yatış pozisyonunu ayarlayarak mide asidinin yemek borusuna kaçmasını engelleyen özel bir tasarımla üretiliyor. 

Yataş anti-stress yastık ve yorgan

Yataş Anti-Stress Yastığın ve Anti-Stress Yorganın kumaşındaki karbon teller, gün boyunca vücutta biriken statik elektriği alıyor ve güne huzurlu ve zinde başlanmasını sağlıyor. 

Dacron Climarelle yastık

Dacron Climarelle yastığın yumuşak streç astarının içerisine bulunan mikrokapsüller, sıcaklık değişiminde harekete geçerek, ısı transferi ile vücudun ideal sıcaklığında kalmasını sağlıyor. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yataş'tan Anneler Günü'ne özel koleksiyon!
  • 03.05.2021 11:20

Yataş'tan Anneler Günü'ne özel koleksiyon!

Zengin desen ve renk seçeneğine sahip ev tekstili koleksiyonuyla fark oluşturan ...

Yataş'tan 45. yıla özel %45 indirim!
  • 11.04.2021 08:30

Yataş'tan 45. yıla özel %45 indirim!

Yataş, 45. yılını herkes daha iyi uyusun diye çok özel fırsatlarla kutluyor. ...

Yataş’ın "Efsane Uyku Günleri" başladı
  • 24.11.2020 11:33

Yataş’ın "Efsane Uyku Günleri" başladı

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yeni teknoloji denince ilk akla g ...

Yataş'tan 98 milyon liralık net kazanç!
  • 14.11.2020 10:03

Yataş'tan 98 milyon liralık net kazanç!

Yataş, 2020 yılının ilk 9 aylık bölümünde 98 milyon liralık net kazanç elde etti ...

Yataş Bedding’te 11.11 ekstra indirim günleri başladı
  • 09.11.2020 09:33

Yataş Bedding’te 11.11 ekstra indirim günleri başladı

Yataş, 6-11 Kasım tarihleri arasında 11.11’e özel seçili ürünlerde ekstra yüzde ...

Yataş, üçüncü kez Türkiye’nin süper markası seçildi!
  • 07.12.2017 14:50

Yataş, üçüncü kez Türkiye’nin süper markası seçildi!

Yataş Bedding, Superbrands’in yürüttüğü çalışma doğrultusunda kendi sektöründe ...