maritbet girişmaritbet
Vivense.com’dan çocuklara özel tasarım mobilyalar

Vivense.com’dan çocuklara özel tasarım mobilyalar

Türkiye’nin online mobilya sitesi Vivense.com, fonksiyonel bebek odaları ve birbirinden renkli çocuk mobilyaları ile miniklerin dünyasının vazgeçilmezi oluyor

Türkiye'nin online mobilya sitesi Vivense.com, fonksiyonel bebek odaları ve birbirinden renkli çocuk mobilyaları ile miniklerin dünyasının vazgeçilmezi olmaya aday… %100 doğal ahşap malzemeleri ile dikkat çeken çocuk mobilyaları ile uzun geceler çocukları bekliyor. Vivense.com, birbirinden şık, konforlu, rengârenk, cıvıl cıvıl, fonksiyonel çocuk ve bebek odaları ile sezona damgasını vuruyor. Çocuk ve bebek mobilyalarında yeni sezonda renkler de oldukça iddialı… Kızlar için pembe, erkekler için ise mavi renklerin yanı sıra, çocukları sakinleştirici özelliğiyle ön plana çıkan mavi ve yeşil renklerdeki mobilyalar da oldukça iddialı… Beyaz, krem ve pastel tonlardaki çocuk mobilyaları ise sadeliği ve minimalizmi tercih edenler için ideal. Daima kullanışlı, kaliteli, özgün ve son derece dayanıklı Vivense.com çocuk mobilyaları özellikle çocukların sağlığını olumsuz etkileyecek kimyasal katkı maddesi içermemesi ve güvenlikli oluşu ile öne çıkıyor. Yenilikçi ve farklı tasarımlar ve % 100 doğal ahşap malzemelerle, çocukların renkli dünyasıyla birleştiren marka, ailelere ve çocuklara yeni sezon ürünleriyle yepyeni bir dünyanın kapılarını aralıyor. Ladin ağacından üretilen ranzalar, canlı bir malzeme olup oda içindeki iklim dengesini sağlayarak, ortamdaki nemi alıp dışarı verebilme özelliğiyle çocukların sağlığını da koruyor. Özellikle ranzalarda kullanılan tüm renklendiriciler ve cilalar Avrupa'dan ithal E1 Normlarına uygun Hydrolack (Su Bazlı) olup insan ve çocuk sağlığına zararlı kimyasal madde içermemektedir.

Tüm Vivense.com çocuk odası ürünleri Oyuncak Ayı kampanyasıyla %10 indirimle Vivense severlerle buluşuyor!

Kısaca Vivense hakkında:
Mart 2013 yılında kurulan Türkiye'nin online mobilya sitesi Vivense.com, ev dekorasyon alanında pazarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Sunduğu ürünleri doğrudan üreticiden tüketiciye ulaştırma fikriyle yola çıkan Vivense.com, mağazadan ürün satın alınması durumunda fark edilmeden ödenen yüksek ücretleri ortadan kaldırıyor. İç mimarlar ile sunduğu ürün önerileri, mobilyaya odaklanmış seçilmiş ürün gamı ve operasyonel olarak üreticiden doğrudan evlere teslimat modeli ile büyümeye devam ediyor.

Açıldığı günden bu yana ciddi bir ziyaretçi sayısına ulaşan Vivense.com'da ürün, üretici tarafından paketleniyor ve doğrudan müşterinin adresine gönderiliyor. Bu süreçte Vivense operasyon merkezi tüm süreci yönetiyor. Ürünün eve taşınmasını ve kurulumunu ise yine Vivense.com sağlıyor. Üstelik bu sırada da nakliye ve kurulum ücreti alınmıyor. Vivense Müşteri Hizmetleri ekibi dileğiniz ürünün renk kartelasını da ücretsiz olarak adresinize gönderiyor. Aynı zamanda, hayalinizdeki evi oluşturmak için Vivense.com'un iç mimarlarından ve tasarımcılarından fikir alabilirsiniz. Vivense.com'un yaratıcı ekibi sizin için farklı tarzlarda mobilya ve dekorasyon ürünlerini seçip bir araya getiriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!
  • 14.03.2024 14:45

Türkiye'nin 4 bölgesindeki fay hatları!

Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesi'nde bulunan fay hatları ve yüzey kır ...

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!
  • 22.02.2024 16:55

Türkiye'de havacılığın 10 yıllık altın çağı!

Türk savunma sanayisi yaklaşık 10 yıllık dönemde 9 milli platformun ilk uçuşları ...

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor
  • 09.02.2024 11:22

Kalkınma Yolu projesi bölge ülkelerini yakınlaştırmayı planlıyor

Kalkınma Yolu projesi Avrupa'dan Basra Körfezi'ne kadar geniş bir coğrafyada fay ...

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!
  • 30.01.2024 16:24

2023 yılında meteorolojinin "en"leri bu bölgelerde kaydedildi!

2023'te en yüksek sıcaklık 49,5 derece ile Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde, en ...

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor
  • 10.11.2023 13:51

Türkiye FSRU tesisleriyle dünyada üçüncü sırada yer alıyor

Türkiye, enerji arz güvenliğinde önemli rol oynayan 3 Yüzer Sıvılaştırılmış Doğa ...