maritbet girişmaritbet
Vintage dekorasyonlar ile banyolara yenilik getirin!

Vintage dekorasyonlar ile banyolara yenilik getirin!

Banyo dekorasyon fikirleri konusunda farklı tasarımlar arayanlara birbirinden şık ve farklı vintage örnekler...

Banyolara vintage dekorasyonu ile farklı bir hava oluşturun. Banyonuzda modern ya da klasik bir dekorasyondan sıkıldıysanız, banyolara vintage dekorasyonu ilginizi çekebilir.

Banyolara vintage dekorasyonu uygulayarak farklı, nostaljik bir etki elde edebilirsiniz. Banyoların birinci görevinin fonksiyonel olmasıdır. Aynı zamanda banyo için yapı elemanları seçerken en önemli konulardan biri de dayanıklılıktır. İşlevsellik ve dayanıklılığın vazgeçilmez olduğu banyolarda farklı bir dekorasyon tarzı da kurgulayabilirsiniz. Son dönemde banyo dekorasyonu için birbirinden eşsiz tasarımlar sunan üreticiler, renk ve desen konusunda da oldukça cömert… Modern ve klasik bir banyo dekorasyonundan sıkıldıysanız, vintage stili oldukça iyi bir fikir.

vintage banyo

Banyolara vintage dekorasyonu nasıl uygulanır?

Banyonuzu vintage bir stille kurgulamak istiyorsanız öncelikle yapı elemanlarına karar vermelisiniz. İşe, duvar ve zemin karolarını seçerek başlayabilirsiniz. Yapı marketlerde nostaljik pek çok karo ve fayans örnekleri bulunuyor. Banyonuzun tüm duvarlarını yerine tek bir sütunu da nostaljik bir karo ile kaplayabilirsiniz. Ayrıca vitriye seçiminde de daha klasik modelleri seçmeniz doğru olacaktır. Banyonuzda kullanacağınız bataryaları prinç, bronz ya da eskitilmiş bir görüntüye sahip olanlardan kullanmanız, vintage etkisini artıracaktır.
Banyolara vintage dekorasyonu açısından en güçlü vurguyu tekstillerle yapabilirsiniz. Örneğin duş perdeleri, banyo paspasları ve havlu tasarımlarında vintage tarza sahip olanları tercih etmelisiniz. Hatta el yapımı tekstillerle de vintage havası yakalayabilirsiniz. Örneğin lavabonun altına fırfırlı bir etek, vintage stili kazanmada doğru bir etki yapacaktır.

vintage banyo

Banyonuzda yeterli alanınız varsa eskitilmiş bir dolaba da yer verebilirsiniz. Patine boyalı ya da tel dolaplar banyolara vintage dekorasyonu havasını artıracaktır. Banyonuzda kullanacağınız ayna için de bit pazarlarını gezebilirsiniz. Eski aynalı dolaplar banyonuzda harika duracaktır.

vintage banyo

Vintage bir stil yakalamak için küçük aksesuarlardan da yardım alabilirsiniz. Banyolara duvar dekorasyon fikirleri için oldukça geniş seçenekler bulunuyor. Hazır satın alabileceğiniz duvar dekorasyonu objelerini kendiniz de yapabilirsiniz. Eskitilmiş harf şablonları, eski fotoğraf ve resimlerle pek çok dekorasyon fikirlerini banyonuzun duvarlarında uygulayabilirsiniz.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Banyolara salon konsepti!
  • 14.11.2016 13:35

Banyolara salon konsepti!

Konforu banyolarda da görmek isteyenlere banyo salon konseptlerini öneriyoruz. ...

Vintage dekorasyonlar ile banyolara yenilik getirin!
  • 08.11.2016 14:41

Vintage dekorasyonlar ile banyolara yenilik getirin!

Banyo dekorasyon fikirleri konusunda farklı tasarımlar arayanlara birbirinden şı ...

Banyonuza uygun çamaşır makinesi için dolaplar
  • 08.11.2016 13:13

Banyonuza uygun çamaşır makinesi için dolaplar

Size ilham verecek, banyonuzda kullanım kolaylığı sağlayan en şık ve fonksiyonel ...