maritbet girişmaritbet
Viko Thea Ultima zarafet ve incelikle üretildi!

Viko Thea Ultima zarafet ve incelikle üretildi!

Elektrik anahtar ve priz sektörü lideri VİKO’dan modüler kategorinin üst segmentinde sınırları zarafet ve incelikle çizen yeni bir seri, Thea ULTIMA. Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark oluşturan VİKO’nun Thea ailesine dahil ettiği en yeni modüler seri ULTIMA, yaşam alanlarına ve dekorasyon dünyasına kattığı üst seviyede şıklık, konfor, ayrıcalıkla öne çıkıyor

 

Elektrik anahtar ve priz sektörü lideri VİKO'dan modüler kategorinin üst segmentinde sınırları zarafet ve incelikle çizen yeni bir seri, Thea ULTIMA. Yenilikçi ürünleriyle sektörde fark oluşturan VİKO'nun Thea ailesine dahil ettiği en yeni modüler seri ULTIMA, yaşam alanlarına ve dekorasyon dünyasına kattığı üst seviyede şıklık, konfor, ayrıcalıkla öne çıkıyor.

Thea ULTIMA, üst seviyede şık ve göz alıcı

Ailenin yeni üyesi ULTIMA, modüler segment ürün gamını tamamlarken, üst sınıf dekorasyon zevklerini de beklenen VİKO kalitesi ve garantisiyle buluşturuyor. Cam, Metalik, Ahşap, Eloxal serilerine sahip olan Thea ULTIMA'da 4 farklı malzeme ile 14 farklı çerçeve renk alternatifi bulunuyor.

ULTIMA ile Thea'da bir ilk; parlak metal seçeneği

Üst segment modüler tasarım ULTIMA'nın metalik renk seçenekleri arasında  “Chrome, Inox, Una, Gold” yer alıyor. Dekorasyon çözümlerine parlak bir öneri getiren ULTIMA'nın parlak metal seçeneği ise Thea için bir ilk olma özelliği taşıyor.

FARKLI BİR DURUŞ, ULTIMA ELOXAL

Kendine has özel bir dokuya sahip olan ULTIMA Eloxal “Bronz, Gümüş, Siyah” renkleriyle farklı bir duruş arayanlara sesleniyor. Sağlam görünümünü tasarımla birleştiren ULTIMA Eloxal sıra dışılığı yaşam alanlarına taşımak isteyenler için üretildi.

 Dekorasyon dünyasına ULTIMA ile camın ışıltısı yansıyor

Seçkin görünümüyle hem kullanıcılar hem de tasarımcılar için prestij simgesi olmaya aday ULTIMA, “Beyaz, Açık Yeşil, Siyah, Bordo” renk seçeneklerine sahip özel cam koleksiyonuyla dekorasyon dünyasında zarif bir yenilik arayanlara sesleniyor.

 Ahşabın yalınlığı ULTIMA zarafetiyle ile buluşuyor

Anahtar-priz teknolojisinde devrim yaratan tasarımlara öncülük eden VİKO, en son teknoloji ve trendler temel alınarak üretilen Thea ULTIMA ile konforlu ve dikkat çeken tasarımlarına bir yenisini daha ekliyor. ULTIMA'nın ahşap koleksiyonu içinde yer alan “Bambu, Venge ve Ceviz” renkleri doğal tasarımla konforlu yaşamı birleştiriyor.

ULTIMA'nın zenginlikler dünyası ile tanışın:Çoklu çerçeveler

Tarz yaratmak üzere tasarlanan ULTIMA'da konfor ve tasarım bütünlüğü için her detay düşünüldü. Thea ULTIMA her çerçeve rengi için 2M, 3M, 4M, 7M, 2x2M, 2x3M ve 2x4M olmak üzere 8 farklı alternatif sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Viko Thea Ultima zarafet ve incelikle üretildi!
  • 19.12.2012 10:59

Viko Thea Ultima zarafet ve incelikle üretildi!

Elektrik anahtar ve priz sektörü lideri VİKO’dan modüler kategorinin üst segment ...