maritbet girişmaritbet
Vanucci’den ödüllü banyo tasarımları Flutto ile banyonuzda deniz esintisi!

Vanucci’den ödüllü banyo tasarımları Flutto ile banyonuzda deniz esintisi!

‘Su’ ve ‘doğa’dan ilham alarak tasarladığı 14 farklı banyo modeliyle evlere rahatlık ve konfor getiren Vanucci, doğanın öykülerini evlere taşıyor


 

‘Su' ve ‘doğa'dan ilham alarak tasarladığı 14 farklı banyo modeliyle evlere rahatlık ve konfor getiren Vanucci, doğanın öykülerini evlere taşıyor. Vanucci'nin dalga hareketinden esinlenen modeli Flutto ile denizin engin hareketliliği banyolara ulaşıyor.
 
Vanucci, ‘su'dan ve ‘doğa'dan ilham alarak tasarladığı 14 farklı banyo modeliyle evlere rahatlık ve konfor getiriyor. Vanucci'nin Flutto, Pietra, Pioggia, Foglia, Fiume, Dalia, Loto, Lavigne, Mare, Sirena, Goccia, Fontana, Rosa ve Alveo serilerinden oluşan banyo portföyü, anlattığı farklı hikayelerle kullanıcılarını büyülüyor. 
 
Türkçede dalga anlamına gelen Flutto, Vanucci banyo koleksiyonundaki en dikkat çekici model. Bambu, satine ceviz, dumanlı karaçam, pelesenk gibi renkleri bulunan Flutto aynasındaki ‘'dalga'' hareketi ile yine doğadan bir öğeyi banyolara taşıyor. Denizin engin hareketliliğini hissettiren modelde dalga hareketi tablada ve boy dolapta da tekrarlanarak bütünlük sağlanıyor. 
 
Doğanın sahip olduğu tüm zenginlikleri evlere taşıyan Vanucci markalı banyolar, 2008 1. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda ‘Ev Mobilyaları' ve ‘Mutfak ve Banyo Mobilyaları' kategorilerinde birincilik ödülü  alan Serkan Şimşir imzasını taşıyor. Masiften doğal ahşap kaplamaya, lakeden laminata, dokulu kapaktan cama kadar pek çok farklı malzemenin kullanıldığı Vanucci banyolar, şıklık ve estetiğin yanı sıra işlevsel detaylarıyla da ön plana çıkıyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz