maritbet girişmaritbet
Vaillant’tan hazirana özel kampanya!

Vaillant’tan hazirana özel kampanya!

Vaillant ve Yapı Kredi Bankası işbirliğiyle hayata geçirilen ve Haziran ayı sonunda kadar devam edecek olan kampanyada, World Card’a özel peşin fiyatına 12 taksit avantajı bulunuyor

 

 
Vaillant ve Yapı Kredi Bankası işbirliğiyle hayata geçirilen ve Haziran ayı sonunda kadar devam edecek olan kampanyada, World Card'a özel peşin fiyatına 12 taksit avantajı bulunuyor.

Tüketicilerine üstün ev konforu ve sistem çözümleri sunan Vaillant, Haziran ayı boyunca sürecek bu kampanyaya klimadan kombiye, kazandan yoğuşmalı kombiye  tüm ürün gruplarını dahil etti.
Vaillant, sistem çözümlerine yönelik dünyadaki yeni uygulamaları yetkili satıcıları yoluyla tüketicilerine ulaştırıyor. Yüzde 100 tüketici memnuniyetini sağlamayı amaç edinen Vaillant, tüketicisinin istek ve sorunlarını maksimum düzeyde karşılamayı hedefliyor.
 
 Tüketici memnuniyeti açısından birçok ödüle sahip Vaillant, Türkiye çapındaki yaygın satış ve servis ağı ile Türk tüketicisinin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Türkiye'nin herhangi bir noktasından 444 2 888 numaralı telefon ile Vaillant yetkili satış ortaklarına ulaşmak mümkün.   
 
Dünya ve Avrupa kombi pazarında lider Vaillant'ın, gerekli tüm donanıma ve yedek parça stokuna sahip, TSE belgeli mobil Vaillant servisi, tüketicilerine tam zamanında ve yeterli hizmet veriyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz