maritbet girişmaritbet
Türkiye’nin en büyük Züccaciye Showroom’u açıldı

Türkiye’nin en büyük Züccaciye Showroom’u açıldı

Züccaciye sektöründe lider markaların distribütörlüğünü yapan Öksüzoğulları’nın yeni Züccaciye Showroom’u perakendecilerin hizmetine sunuldu

Türkiye'nin en büyük Züccaciye Showroom'u İstanbul İstoç'da kapılarını açtı. 45 yıllık deneyimi ile züccaciye sektörünün öncülerinden Öksüzoğulları yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. 

Türkiye'nin en büyük Züccaciye Showroom'u 31 Mart 2010 Çarşamba günü Öksüzoğulları Plaza'da düzenlenen özel bir etkinlikle hizmete sunuldu. Öksüzoğulları yeni showroomlarını  perakende sektörünün ihtiyaçlarını yakından takip ederek, İstanbul İstoç'da bulunan plazasında 1300 metrekare kapalı alanda hayata geçirdi.
 
Showroom açılışında bir konuşma yapan Öksüzoğulları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Öksüz, şunları söyledi:
“Köklü geçmişe sahip bir şirket olmanın verdiği gururla, ülkenin en büyük Züccaciye Showroomu'nu açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni showroomumuz aylarca süren profesyonel bir çalışmanın ürünü.  Showroomumuz özel sergileme yöntemleri ile dinamik bir karar merkezi olacak ve her ziyarette ilk defa geliyormuş gibi bir ürün donanımı olması sağlanacak.”
 
Öksüzoğulları'nın aynı zamanda raflardaki sirkülasyonları artırıcı satış geliştirme, eğitim, yeni ürün politikaları üretmek bunları sektöre aktarmak, ürünlerin istenilen zamanda yerlerine ulaştırılmasını sağlamak ile ilgili çok ciddi mesafeler kaydettiğini belirten Mesut Öksüz, şöyle devam etti:
“Bu oluşumla kendi markamızı tüm Türkiye'ye hizmet edecek şekilde geliştirmeyi hedefliyoruz. Genel olarak bakıldığında bu kadar çeşidi tüm yurt geneline yaymak çok önemli bir iddiadır. Türkiye'nin dev markalarının en önde gelen temsilcisi olduğumuz kadar, züccaciye sektörünün ihtiyacı olan kesimler için de marka çalışmalarını başlattık. Bu konuyla ilgili ürün, isim, konumlandırma çalışmalarımız sonlanmak üzere ve bu çalışmalarımız genel olarak ev kesimi, günlük kullanım, çocuklara yönelik alt markaları kapsıyor.”
 
Öksüzoğulları, Paşabahçe, Güral Porselen, Cem Bialetti, Premier, Raks, Mercanlar, Ar Yıldız, Hisar, Keramika ve Toprak Grubu gibi birçok markanın  distribütörlüğünü yapıyor. Türkiye'nin en büyük Showroom'u ürünlerin teşhirini ve seçimini kolaylaştıran etkileyici raf ve stand tasarımları ile ziyaretçilerine görsel bir zenginlik sunuyor. Showroomda sektörün ana ürün grupları olan cam, porselen, opal, elektrikli ev aletlerinden, hediyelik ve mekan değerlendirme amaçlı kullanılan ürün yelpazesinde 5 binden fazla çeşit bir arada görülebiliyor.  
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türkiye’nin en büyük Züccaciye Showroom’u açıldı
  • 01.04.2010 21:35

Türkiye’nin en büyük Züccaciye Showroom’u açıldı

Züccaciye sektöründe lider markaların distribütörlüğünü yapan Öksüzoğulları’nın ...