maritbet girişmaritbet
Tantitoni 2012 modelleri mutfaklarınıza hayat verecek!

Tantitoni 2012 modelleri mutfaklarınıza hayat verecek!

Yazlık ev, balkon ve bahçelerde keyifli bir yaz sofrası hazırlamak için alışverişinizin adresi belli. Mutfağa dair yüzlerce çeşit ürün sunan Tantitoni mağazalarına uğrayarak, yazın enerjisini ve canlılığını taşıyan sofralar hazırlayabilirsiniz

Yazlık ev, balkon ve bahçelerde keyifli bir yaz sofrası hazırlamak için alışverişinizin adresi belli. Mutfağa dair yüzlerce çeşit ürün sunan Tantitoni mağazalarına uğrayarak, yazın enerjisini ve canlılığını taşıyan sofralar hazırlayabilirsiniz. Fonksiyonel, pratik ve renkli ürünleri farklı tasarımlarla sunan Tantitoni'nin yaz koleksiyonunda, külah şekilli kaseler, rengarenk bardak ve sürahiler, ahşap oyuncakları anımsatan tencere ve tavalar, istenirse farklı parçalarla kombin yapılabilecek yemek takımları, puantiyeli çatal-bıçak takımları yer alıyor.  

Çok renkli, modern ve şık marka kimliği ile 2006'dan bu yana Türk mutfaklarını renklendiren Tantitoni, 2012 bahar ve yazına özel hazırladığı yeni koleksiyonu ile yaz sofralarına eğlence ve neşe getiriyor. Sofralarda baharın ve yazın tadını yaşamak isteyenlere her bütçeye ve zevke uygun ürünler sunan Tantitoni, yaz sofraları için tencereden tavalara, çatal bıçak takımlarından renkli yemek takımlarına, bardaklardan sürahilere,  çay fincanlarından kupalara kadar yaz sofraları için pek çok ürünü eğlenceli tasarımlarla sunuyor.

Külah desenli ve formlu dondurma kaseleri

Tüm Tantitoni mağazalarında satılan İtalyan markası Bormioli Rocco'nun külah şekilli dondurma kaseleri yazın vazgeçilmez tatlısı dondurma keyfine keyif katıyor.

Rengarenk sürahiler

Eğlenceli tasarımlarıyla dünyaca üne sahip Alman markası Koziol'un Rio sürahileri tam da yaz sofraları için. Kaliteli malzemeden üretilen bu sürahilerin kırmızı, mor, yeşil, turuncu gibi canlı renklerdeki alternatifleri bulmak mümkün.

Oyuncak gibi tencere ve tavalar

Tantitoni mağazalarında yer alan ünlü İtalyan markası TVS'nin yeni sezon koleksiyonunda yer alan Bubble serisi, seramik kaplamayı tencere ve tavalarla buluşturuyor. Eski ahşap oyuncakları anımsatan eğlenceli şekilleri ve mavi, kırmızı, sarı gibi renkleri ile mutfaklara canlılık getiriyor. Bubble serisi ürünlerinin ısıya ve çizilmeye dayanıklı seramik kaplaması, az miktarda yağ ile daha lezzetli yemek pişirme olanağı sunuyor. Ayrıca ürünler 5 yıl garantili.

Sofralarda minimal çizgilerden hoşlananlara

Uzun ömürlü ama aynı zamanda zamansız ve modern ürünler sunan Brabantia markasının Get Together isimli yeni sofra serisinde kusursuz ürünler yer alıyor. Sofra takımı, çatal-bıçak ve aksesuarlardan oluşan Get Together serisi, sevdikleriniz için hazırlayacağınız sofralara özel, tarzı ve kimliği olan tasarım ürünler sunuyor. Çelik, ahşap ve porselenin bir arada kullanıldığı seri, minimalist bir görüntü çiziyor.  

Kendi tarzını yansıt

Sofraların büyük bir özenle hazırlandığı yaz döneminde vazgeçilmeyen şıklıklardan biri olan yemek takımlarını kombin yapıp kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. İstenirse tek tek, istenirse kombin yapılacak şekilde “Mix&match” olarak satışa sunulan Tantitoni porselenlerinin tümü yüksek kaliteli Fine Bone China'dan oluşuyor. Farklı renk ve desen seçenekleri sunan Tantitoni Fine Bone China ürünleri, istediğiniz renk ve deseni kombine ederek kendi tarzınızı sunabilmenize olanak sağlıyor.

Hayallerinizdeki yaz sofralarını hazırlamak için Tantitoni, 22 mağazasıyla ve http://shop.tantitoni.com.tr sanal mağazasıyla Türkiye'nin her noktasına hizmet veriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Tantitoni’de Bormioli Rocco’nun Sorgente serisi özel bardaklar
  • 30.12.2013 12:14

Tantitoni’de Bormioli Rocco’nun Sorgente serisi özel bardaklar

Renklerin enerjisini fonksiyonellikle birleştiren mutfak markası Tantitoni’nin İ ...

Tantitoni, 41'inci mağazasını Ankara Taurus AVM’de açıyor!
  • 24.12.2013 15:18

Tantitoni, 41'inci mağazasını Ankara Taurus AVM’de açıyor!

Mutfak dekorasyonuna renk ve enerji getiren Tantitoni'nin mağaza sayısı açılan h ...

Tantitoni, kış temalı ürünlerle yeni yıl sofralarında yerini alacak
  • 17.12.2013 11:57

Tantitoni, kış temalı ürünlerle yeni yıl sofralarında yerini alacak

Mutfakta renkli bir dünya sunan Tantitoni’nin yılın bu soğuk zamanlarında içiniz ...

Tantitoni’nin kasım ayına özel fırsat yağmurları kampanyası
  • 12.11.2013 13:15

Tantitoni’nin kasım ayına özel fırsat yağmurları kampanyası

Mutfakların renkli köşesi Tantitoni’nin, kasım ayına özel fırsat yağmurları kamp ...

Tantitoni,  3 yılı içinde 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!
  • 24.09.2013 10:48

Tantitoni, 3 yılı içinde 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor!

Renkli mutfaklar dünyası Tantitoni,Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde bulunan 34 m ...

Tantitoni Lock&Lock saklama kaplarıyla yiyeceklerin tazeliği koruma altında!
  • 16.09.2013 11:16

Tantitoni Lock&Lock saklama kaplarıyla yiyeceklerin tazeliği koruma altında!

Renkli ve eğlenceli mutfakların vazgeçilmez adresi Tantitoni mağazalarında yer a ...