maritbet girişmaritbet
SRC Yapı Araplar'ı terletiyor

SRC Yapı Araplar'ı terletiyor

Dünyanın hemen her yerine HYDROCABİN markasıyla yerli üretim banyo, küvet ve jakuzi gönderen Src Yapı, sıcaklığın 50 dereceyi bulduğu ortadoğu ve körfez ülkelerine ülkelerine sauna satıyor

Dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, geçtiğimiz aylarda Dubai'de gerçekleşen yapı/inşaat fuarında yeni ürünlerini sergiledi. Arapların özellikle gösterişli, lüks, renkli ürünlere ilgi gösterdiğini söyleyen Src Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü "Son yıllarda körfes ülkeleri ve ortadoğu ülkeleri ile ticari ilişkilerimizden memnunuz. Özellike en lüks ürünleri tercih eden bölgeye son olarak sauna gönderdik. Neredeyse 50 dereceyi bulan sıcaklığın olduğu Kuveyte ilk siparişleri geldi bile" dedi. Türkiye'de de oldukça yoğun ilgi gören saunalar, Koçtaş gibi yapı marketlerde 3000 TL'de başlayan fiyatlarla satılıyor. Sağlığa faydaları saymakla bitmeyen saunalar yapı marketlerde  'kendin al kendin yap' sistemiyle sunuluyor. Yapımının oldukça sabit olduğunu vurgulayan Sürücü "Saunalarımızın en önemli özelliği demonte olması ve şebeke elektrik sistemiyle çalışabiliyor olması. Bu nedenle kullanıcıların saunayı alıp evlerinde yatak odalarının bir köşesine dahi koyduklarını görüyoruz. Hatta son yıllarda evlerinde bulunan ikinci banyolarını iptal edip sauna odasına dönüştürdüklerine tanık olduk " dedi. Sürücü saunaların, Çam ağacı gibi en özel ağaçlarla yapıldığını vurguladı.

2013 yılında ciro hedefini, arttırarak 85 milyon TL olarak kapatan Src Yapı, geçtiğimiz yıl içinde yeni sözleşmeler ve portfoyune eklediği yeni ihracat ülkeleriyle bu yıl ciro hedefini 100 milyon TL olarak belirledi. Dünyanın en büyük yapı market zincirlerinden Kingfisher ile yaptıkları sözleşmenin ciroya bu yıl ki katkısının en az yüzde 10 olmasını beklediklerini belirten Src Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, ayrıca yurtiçinde de yeni marka projeleri ile  çalışacaklarını belirtti.

Günlük 3500 adet üretim kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük duş sistemleri ve küvet üreticisi olarak yerini alan SRC Yapı, Türkiye'de yapı marketler dahil 700 noktada satışı var. SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, 2012'de 23 ülkeye ürün satarken, 2013'de bu sayının 40'a çıktığın, 2014'de daha da artacağını belirtti. Bu ülkeler arasında Madagaskar, Nepal, Sri Lanka, Gana, Kore, İngiltere, Makedonya, Bosna-Hersek gibi ülkelerin de yer alıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Türk gayrimenkul yatırımcıları Dubai’de yatırım turuna çıktı
  • 18.01.2022 16:37

Türk gayrimenkul yatırımcıları Dubai’de yatırım turuna çıktı

Türkiye’de yabancı yatırımcılara vatandaşlık hakkı tanındığı gibi, yurt dışında ...

Dubai'de dünyanın en büyük dönme dolabı
  • 25.08.2021 11:08

Dubai'de dünyanın en büyük dönme dolabı

Dünyanın en büyük dönme dolabı Birleşik Arap Emirlikleri’nin ticaret merkezi Dub ...

GYODER kampanyası sektöre büyük ivme getirdi
  • 06.09.2016 19:44

GYODER kampanyası sektöre büyük ivme getirdi

FYP Proje Geliştirme ve Pazarlama Kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson, bu yıl 15'in ...

İşte dünyanın en büyük çiçek bahçesi!
  • 22.06.2015 14:35

İşte dünyanın en büyük çiçek bahçesi!

Mega projeleriyle dünyanın gündemine oturan Dubai, son sürpriziyle yine çok konu ...

Dünyanın en büyük çiçek bahçesi Dubai Çölleri'nde!
  • 22.06.2015 14:56

Dünyanın en büyük çiçek bahçesi Dubai Çölleri'nde!

Dubai’de açılan Miracle Garden, dünyanın en büyük çiçek bahçesi oldu. 18 dönümlü ...

DÜNYANIN TEPESİNDE GOLF KEYFİ
  • 21.12.2011 16:30

DÜNYANIN TEPESİNDE GOLF KEYFİ

Amerikalı 22 yaşındaki golfçü Rory McIlroy Yelken otel olarak da bilinen Burj Al ...