maritbet girişmaritbet
SMEG’in yeni Victoria kuzinesi ile mutfaklar saray gibi!

SMEG’in yeni Victoria kuzinesi ile mutfaklar saray gibi!

İngiliz geleneğini yansıtan asil tarzı, teknoloji ile bütünleşen modern tasarıma dönüştürdü

 

Teknoloji ile bütünleşen sıra dışı tasarımları ile farklılaşmaya öncülük eden İtalyan SMEG, İngiliz geleneğinden ilham alan yeni Victoria serisi kuzineleri ile mutfaklara modern bir tarz katıyor. SMEG Victoria kuzine, 3 farklı fırın, özel ızgara,  7 gazlı pişirme bölümü, dijital saat ve programlama özellikleri ile eşsiz özel lezzetler yaratarak, yemekleri ziyafete dönüştürüyor…
 
Kullanıcılarına sadece özel ürünler değil, aynı zamanda özgün bir yaşam tarzı sunan İtalyan SMEG, mutfağın geleneksel simgelerinden kuzineleri,  fonksiyonel yeni modern tasarımlarıyla günümüze taşıyor. SMEG Türkiye Distribütörü Boğaziçi İthalat, SMEG'in, yeni tasarımı olan Victoria serisi kuzineleri, krem ile siyah renk seçenekleri ve  12.990 TL  perakende satış fiyatıyla Türkiye'ye sunuyor.
 
SMEG'in yeni kuzineleri, adını tarihin unutulmaz kişiliklerinden İngiltere Kraliçesi Victoria'dan alıyor. SMEG Victoria serisi, moden tasarımında İngiliz geleneğini yansıtan soylu çizgi ile üstün pişirme  fonksiyonlarını barındıran işlevsel teknolojiyi, biraraya getiriyor. Zarif, hassas kontrol düğmeleri, çekici detayları ve "paslanmaz çelik" gövdesi ile tam bir SMEG olduğunu hissettiren  Victoria serisi kuzineler, 177 litre toplam hacme sahip bulunuyor.
 
 
Üstün pişirme teknolojisi
 
110 cm boyutundaki 3 fırınlı SMEG Victoria kuzinelerde,  sağ üstte 7 fonksiyonu programlanabilir ana fırın yer alıyor. 6 fonksiyonlu  ikinci cam kapaklı fırın ise sol altta, ana fırının çaprazında yer alıyor ve tasarıma estetik bir simetri katıyor. Kolay temizlenebilir emaye iç gövdeye sahip fırınların yanı sıra, kapaklı özel ızgara ve saklama çekmecesi de, yüksek enerji verimliliğine sahip, Victoria kuzinelerin diğer işlevsel özelliklerini oluşturuyor. 7 gaz brülörüne sahip ocak kısmı ise otomatik ateşleme ve alev denetleme nitelikleriyle istenirse LPG'ye çevrilebiliyor. 
 
SMEG'in Türkiye Distribütörü Boğaziçi İthalat, yeni Victoria serisi de dahil, farklı SMEG kuzine modellerini, Türkiye'de 40'a yakın satış noktasında tüketici ile buluşturuyor. Boğaziçi İthalat ayrıca SMEG'in güncel tüm ürünlerini, İstanbul'da Beşiktaş Balmumcu'daki showroom'u Info'da sergiliyor. Satış gerçekleştirilmeyen SMEG Info'da, tüketicilere tüm SMEG ürünleri ile ilgili ihtiyaç duydukları bilgiler ürünler üzerinde anlatılıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

SMEG’in yeni Victoria kuzinesi ile mutfaklar saray gibi!
  • 19.11.2012 12:49

SMEG’in yeni Victoria kuzinesi ile mutfaklar saray gibi!

İngiliz geleneğini yansıtan asil tarzı, teknoloji ile bütünleşen modern tasarıma ...

SMEG renkli bulaşık makineleriyle farklı alternatifler sunuyor!
  • 10.09.2012 10:05

SMEG renkli bulaşık makineleriyle farklı alternatifler sunuyor!

“Renkli beyaz eşyanın” mucidi, benzersiz renk seçeneklerini tüm ürünlerde sunuyo ...

SMEG’den cam yüzeyli ankastre ocak..!
  • 16.04.2012 10:04

SMEG’den cam yüzeyli ankastre ocak..!

İtalyan SMEG; dünyaca ünlü Avustralya asıllı tasarım dahisi Marc Newson’un sıra ...

SMEG, buzdolabına pantolon giydirdi!
  • 19.03.2012 12:47

SMEG, buzdolabına pantolon giydirdi!

İtalyan marka SMEG, çılgın tasarımlarına bir yenilik daha ekledi. Şirket, FAB 28 ...

SMEG'den yüzde 25 indirim!
  • 09.10.2011 09:57

SMEG'den yüzde 25 indirim!

Mutfak gereçleri sektörünün önemli şirketlerinden İtalyan SMEG, kuzineleri cazip ...