maritbet girişmaritbet
Siemens’ten 8 kilo kapasiteli çamaşır ve kurutma makinesi!

Siemens’ten 8 kilo kapasiteli çamaşır ve kurutma makinesi!

Siemens Ev Aletleri’nin IQ 800 serisinde sunduğu 8 kg kapasiteli WM14Y760TR otomatik çamaşır makinesi ve WT46Y860TR kurutma makinesi tasarım, konfor ve performansta yüksek standartları bir araya getiriyor.

Siemens Ev Aletleri'nin IQ 800 serisinde sunduğu 8 kg kapasiteli WM14Y760TR otomatik çamaşır makinesi ve WT46Y860TR kurutma makinesi tasarım, konfor ve performansta yüksek standartları bir araya getiriyor. IQ 800 serisi çamaşır ve kurutma makinesi, kolay açılır kapanır manyetik kilitli dekoratif kapağı, kullanımı kolay, daha okunaklı TFT ekran,  kullanıcıyı farklı tonlarda uyaran çok sesli sinyal sistemi gibi yenilikçi fonksiyonlarının yanı sıra düşük enerji tüketim değerleri ile de dikkat çekiyor.

Yeni Siemens WM14Y760TR otomatik çamaşır makinesi ve WT46Y860TR kurutma makinesi, kullanım kolaylığı ve yüksek performansın yanı sıra, “Premium” segmentte üst düzeyde enerji tasarrufu sunuyor.

8 kg kapasiteli, 1400 devirli Siemens WM14Y760TR otomatik çamaşır makinesi, kolay açılır kapanır, manyetik kilitli dekoratif kapak, ilgili program seçildiğinde yanan ışıklı program seçimi (jogDial) düğmesi, daha okunaklı, çözünürlüğü yüksek, daha kolay program seçimi yapabileceğiniz TFT ekran gibi şık tasarımsal özellikleri ile farklılaşıyor, banyonuzun havasını değiştiriyor.

A+++ enerji sınıfındaki çamaşır makinesi A enerji sınıfından yüzde 30 daha  tasarruflu bir performans sergiliyor. Siemens WM14Y760TR model çamaşır makinesi varioPerfect özelliği sayesinde yıkama sırasında üst düzeyde enerji verimi, zamandan tasarruf ve kullanım kolaylığı sunuyor. varioPerfect tüketiciye, yıkayacağı çamaşır için en doğru fonksiyonu seçme olanağı, dolayısıyla rahatlık sağlıyor. ecoPerfect ve speedPerfect özellikleri ile çamaşırlarınızı ister ekonomik isterseniz hızlı yoldan yıkama seçeneği sunarken aynı zamanda mükemmel temizliği garanti ediyor.Yüksek performansı  ve sessizliğiyle iQdrive motor, mükemmel yıkama ve enerji tasarrufu sağlıyor. Siemens WM14Y760TR otomatik çamaşır makinesi sentetikler- özel,  kuş tüyü, iç giyim, gömlek- özel, süper- kısa 15', outdoor, açık hava, mix,hassas yıkama, 30oC, hassas/ ipek gibi yenilikçi programları ile dikkat çekiyor.

Komple bir yıkama programı olan Süper-Kısa 15' programı, 15 dakika gibi çok kısa bir sürede 2 kilograma kadar olan hafif çamaşırların (t-shirt,bluz,gömlek gibi) yıkanmasına olanak sağlıyor.

Otomatik leke çıkarma programı sayesinde ise 16 farklı lekenin her biri özel uygulamaya tabi tutuluyor. Böylece lekeler, fazladan leke giderici deterjanlara gerek kalmadan kolay bir şekilde çıkarılıyor.

Siemens WT46Y860TR kurutma makinesi, yüksek enerji verimliliği, performans, kolay kullanım

Siemens'in yenilikçi, 8 kg kapasiteli  WT46Y860TR kurutma makinesi A sınıfı enerji tüketimi ile özellikle çevre dostu ürünler kullanmaya dikkat edenlerin ilgisini hak ediyor. A+++ enerji sınıfındaki kurutma makinesi, cihazın verimliliğini ve performansını koruyan  kendini temizleyen kondanser özelliği sayesinde A- 50% enerji verimliliği sunuyor ve kendi sınıfında dünyanın enerji verimliliği en yüksek makinesi olma özelliğini taşıyor. Makine yünlüler- sepette, sepette ayakkabı kurutma, outdoor, havlu, yorgan, yastık, kot, süreli program kurutma, süreli program havalandırma, süper kısa 40', gömlek/ bluz gibi özel programlarıyla kulacılarının hayatını kolaylaştırıyor.

Kolay açılır kapanır, manyetik kilitli dekoratif kapak,ilgili pogram seçildiğinde yanan ışıklı program seçimi (jogDial) düğmesi, daha okunaklı ,çözünürlüğü yüksek, daha  kolay program seçimi yapabileceğiniz TFT ekran gibi şık tasarımsal özellikler yeni IQ800 kurutma makinelerinde de aynen bulunuyor.

Siemens WT46Y860TR kurutma makinesi güvenlik konusunda da zengin bir donanıma sahip. Makinede bulunan çocuk kilidi ve program bitiminde akustik sinyal gibi özellikler güvenli bir kullanım sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Siemens iSensoric çamaşır makinesiyle kıyafetler 1 saatte hazır!
  • 23.08.2021 15:25

Siemens iSensoric çamaşır makinesiyle kıyafetler 1 saatte hazır!

Siemens iSensoriç kurutmalı çamaşır makineleri, yenilikçi teknolojisiyle 60 daki ...

Siemens çamaşır makinelerinde yüzde 20 indirim!
  • 11.05.2021 10:29

Siemens çamaşır makinelerinde yüzde 20 indirim!

Siemens Ev Aletleri’nin i-Dos akıllı dozajlama sistemine ve 10 kg yıkama kapasit ...

Siemens çamaşır makinesi ile her yıkamada 10 litre su tasarrufu
  • 20.03.2021 12:33

Siemens çamaşır makinesi ile her yıkamada 10 litre su tasarrufu

Siemens Ev Aletleri, su ve enerji tasarruflu ürünlerin doğal kaynakları koruma a ...

Siemens çamaşır makinesi alana 6 aylık Ariel deterjan hediye
  • 16.02.2021 11:05

Siemens çamaşır makinesi alana 6 aylık Ariel deterjan hediye

i-Dos ve 10 kg yıkama kapasiteli Siemens Ev Aletleri çamaşır makinelerinden alan ...

Siemens 10 kg kapasiteli çamaşır makinelerinde tasarruf zamanı!
  • 25.11.2020 11:00

Siemens 10 kg kapasiteli çamaşır makinelerinde tasarruf zamanı!

Siemens'in 10 kilogram kapasiteli iQ300 ve iQ500 modelli çamaşır makinelerinde t ...

Siemens çamaşır makinesi ile lekelere karşı etkili çözüm!
  • 21.10.2020 11:01

Siemens çamaşır makinesi ile lekelere karşı etkili çözüm!

Siemens’ten yenilikçi leke çıkarma teknolojisine sahip 10 kg kapasiteli çamaşır ...