maritbet girişmaritbet
Savaşın ortasında mobilya mağazası açtı!

Savaşın ortasında mobilya mağazası açtı!

Yaklaşık 2 yıldır Rusya ile yaşadığı savaş durumu ile sıkıntılı günler geçiren Ukrayna, ekonomik olarak en zor zamanlarını yaşıyor.

Ulusal paranın dolar karşısında %300 değer kaybettiği Ukrayna'da halk çeşitli zorluklarla mücadele ederken, dünyaca tanınmış Türk mobilya firması Asortie, Ukrayna'da lüks bir mağaza açıyor.

Ukrayna'nın ticaret merkezi olan Odessa'da açtığı mobilya mağazası ile bölgenin en lüks mobilya markası olmayı amaçlayan Asortie Mobilya'nın Yönetim Kurulu Başkanı Murat ERAT, Ukrayna mağazası ile sadece Ukrayna pazarına değil, Rusça konuşabilen eski Sovyet ülkelerine de açılmayı hedeflediklerini belirtti.

Daha önce Sırbistan ve Dubai mağazaları ile yurtdışı açılımlarına hız veren Asortie, Ukrayna mağazası ile ülke dışındaki mağaza sayısını üçe çıkarmış oldu. Yakın zamanda Kazakistan'da mağaza açmak istediklerini ve bununla ilgili olarak da altyapı çalışmalarına başladıklarını belirten Murat ERAT, 2015 yılı içinde Kazakistan Almata mağazasının açılışını yapmayı planladıklarını söyledi.

Konu ile ilgili olarak savaş ortamında mağaza açmanın doğru bir strateji olup olmadığını sorduğumuz Murat ERAT, “ Ukrayna pazarını 3 yıldır yakından takip ediyoruz. Buradaki savaş uzaktan bakıldığı gibi etkili bir savaş değil aslında. Askeri yönünden ziyade siyasi yönü ağır basan geçici bir savaş. Nihayetinde taraflar anlaştı ve şuan Ukrayna ekonomisinde hissedilebilir bir iyileşme var. Eğer zor zamanlarda buralara gelemezsek, ülkenin refah düzeyi arttığında asla gelemeyiz. Ukrayna 45 milyona yakın nüfusu ile önemli bir Pazar. Burada klasik mobilya piyasası kalitesiz Çin mallarının hakimiyeti altında, Ukrayna'lı zenginler ile mobilyalarını genellikle İtalya'dan sipariş ediyorlar. Biz Asortie Mobilya olarak Ukrayna halkına İtalyan mobilyalardan daha kaliteli ürünleri daha uygun fiyata sunacağız. Ukrayna'daki 2 yıllık hedefimiz ise, ülkenin en fazla bilinen mobilya markası olmak.” şeklinde konuştu.

Ukrayna markamız:Marjinal

Ukrayna mağazasında iki farklı marka ile hizmet vereceklerinin altını çizen Murat ERAT, ana marka olarak Asortie yanında MARJİNAL markası ile de hizmet vereceklerini ve geniş kapsamlı ürün yelpazesi ile daha kapsamlı bir müşteri kitlesine hitap edeceklerini belirtti.

Odessa'nın en ünlü mobilya ve dekorasyon merkezi olma özelliğine sahip olan MegaDom AVM içinde hizmet verecek olan Asortie Mobilya'nın kısa süreli hedefleri arasında Kiev'de yeni bir mağaza açmak ta var.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Savaşın ortasında mobilya mağazası açtı!
  • 13.05.2015 13:18

Savaşın ortasında mobilya mağazası açtı!

Yaklaşık 2 yıldır Rusya ile yaşadığı savaş durumu ile sıkıntılı günler geçiren U ...