maritbet girişmaritbet
Salonlar için kullanışlı kanepe modelleri!

Salonlar için kullanışlı kanepe modelleri!

Salonunuzu güzelleştirecek kullanışlı kanepe modelleri hakkında arayış peşindeyseniz tavsiyelerimize de göz atınız.

Kanepe modelleri oldukça zengin seçenekler sunuyor. Bu nedenle kanepe seçmek kafa karıştırıcı bir hale gelebilir. Klasik bir kanepe mi, modern mi? L kanepe mi yoksa berjerlerle farklı bir bütünlük mü sağlansa? Ayrıca kanepe modelleri seçmenin yanı sıra bir de renkle karar vermek… Tüm bu sorular düşünüldüğünde işin içinden çıkılamayabilir. Kanepe modelleri arayanlara, mobilyacının yolunu tutmadan önce birkaç tüyo…

kanepe modelleri

Kanepe seçimi yaparken öncelikle konforu ön planda tutmanızı tavsiye ederiz. Günün büyük bölümünü geçireceğimiz kanepeler, yorgun bir günün ardından bizi rahat ettirmeli. Konfor ve şıklığı bir arada tutacak dengedeki modelleri kullanmalısınız. 

Konfordan sonra ise yaşam alanınızın ölçülerine uygun kanepe modelleri seçmelisiniz. Örneğin L kanepe modellerini beğeniyor olabilirsiniz ancak seçeceğiniz model salonunuzun ölçülerine de uygun olmalı. Kanepe modelleri seçerken aynı zamanda ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurmalısınız. 

kanepe modelleri

Salonunuzu ağırlıkla hangi ihtiyaçlar için kullanıyorsunuz? Sadece misafirleri ağırlayacağınız bir alan için mi yoksa ailece kullanabileceğiniz kanepelere mi ihtiyacınız var? 

Ailece kullanacağınız kanepe modelleri için şıklıktan taviz vermeden konforlu ve kolay temizlenebilir kumaşlı modelleri seçmeniz mümkün. Günümüzde nano teknolojili ya da kolay temizlenebilir kumaşlardan üretilen pek çok kanepe modeline sahip olabilirsiniz. Kolay temizlenebilir kumaşlar arasında tay tüyü kumaşlardan da yararlanabilirsiniz. 

kanepe modelleri

Eğer misafirlerinizi ağırlayacağınız ayrı bir salonunuz varsa burada daha şık kanepe modellerinden yararlanabilirsiniz. Kanepe modelleri seçerken bir takım alabileceğiniz gibi salonunuzu daha kişiselleştirmek isterseniz farklı renk hatta modelleri bir arada da kullanabilirsiniz. 

kanepe modelleri

Son dönemde farklı stillere sahip mobilya parçalarını bir arada kullanarak oldukça şık sonuçlar elde edilebiliyor. Klasik bir 3'lü kanepe ile modern 2 berjeri bir arada kullanarak sofistike bir salon dekorasyonu oluşturabilirsiniz. Aynı şekilde farklı renkleri kullanarak bir bütün oluşturabilirsiniz. Ancak desen kullanırken biraz daha dikkatli olmanızda fayda var. Zira istemeden karmaşık bir görüntü elde edebilirsiniz. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Salonlar için kullanışlı kanepe modelleri!
  • 31.10.2016 11:33

Salonlar için kullanışlı kanepe modelleri!

Salonunuzu güzelleştirecek kullanışlı kanepe modelleri hakkında arayış peşindeys ...