maritbet girişmaritbet
Salaş tarzı sevenlere hasır dekorasyonları

Salaş tarzı sevenlere hasır dekorasyonları

Yaşadığınız ortama salaş, ferah bir hava katmak isteyenler için eviniz için birbirinden dekoratif hasır modelleri yazımızda mevcut.

Kullanıldığı mekanlara yaz ruhunu getiren hasır, mobilyadan aksesuara pek çok tasarımla buluşuyor.

Hasır, ev dekorasyonunda oldukça sık kullanılan bir malzeme

Doğal ve organik olması nedeniyle de son derece sağlıklı olan hasır, kullanıldığı mekanlara sıcak bir atmosfer de getiriyor. Özellikle yaz ruhunu evinde hissetmek isteyenler, hasır mobilyalar ve aksesuarları kullanarak harika dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirler.

Hasır sepet, ev dekorasyonunda belki en çok kullanılan ürünlerden biri 

Hasır sepet ile ev dekorasyonunda farklı fikirler uygulayabilirsiniz… Örneğin banyoda havluları, sabunları, takı ve aksesuarları hasır bir sepet ile değerlendirebilirsiniz. Çiçekler için de hasır sepet harika bir saksı görevi üstlenebilir. Hasır sepetler, mutfakta ise şık bir depolama alanı olacaktır. Birkaç farklı boy ve ebattaki hasır sepetler ile duvar dekorasyon fikirleri de uygulayabilirsiniz. Ayrıca orta ya da yan sehpa ihtiyacı için de hasır bir sepetten yararlanmanız mümkün.

Genellikle balkon ve bahçe için kullanılan hasır mobilyalar, artık evlerin içinde de oldukça sık yer alıyor. Sandalye ve koltukların yanı sıra masalar, komodinler, konsollar ve sehpalar, hasır ile ev dekorasyonuna eşsiz bir ambiyans katıyor.

Aydınlatmada hasır fark

Aydınlatma unsurları da hasır ile farklı tasarımlar sunuyor. Günümüzde pek çok üreticinin satışa sunduğu hasır lambaların yanı sıra siz de kendi aydınlatma fikirlerinizi hayata geçirebilirsiniz. Kullanmadığınız hasır bir sepet işinizi görecektir. Böylelikle kendi yaptığınız hasır lambanız ile evinize farklı bir soluk getirebilirsiniz.

Sandalyeden saksıya, lambadan sehpaya dek hasır, girdiği evlere sıcak ve samimi bir ambiyans katıyor. Yaz esintileriyle dolu bir ev dekorasyonu oluşturmak istiyorsanız, size birbirinden şık “hasır”lı fikirler sunuyoruz… Ev dekorasyonuna hasır fikirleri ile ilham alabilir, evinize hasır ile şıklık katabilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Salaş tarzı sevenlere hasır dekorasyonları
  • 16.10.2016 20:16

Salaş tarzı sevenlere hasır dekorasyonları

Yaşadığınız ortama salaş, ferah bir hava katmak isteyenler için eviniz için birb ...