maritbet girişmaritbet
Renkli salon tasarımı!

Renkli salon tasarımı!

Eğlenceli, renkli görünümüyle bahar havası veren salon tasarımı…

Eğlenceli oturma odası, denilen bu tarz dekorasyon harikası ortamlar misafirlerin ya da tüm ailenin hoşça vakit geçirebilecekleri şekilde düşünülmelidir.

televizyon odası

Eğlenceli oturma odası hem renkler hem kullanılan formlar hem de seçilen mobilyalarla son derece çarpıcı bir yaşam alanı haline getirilmiş. İki genç çocuklu ailenin birlikte vakit geçirecekleri bir mekândan yola çıkılan yaşam alanı, ailenin her ferdinin ihtiyaç ve hobilerine göre düşünülerek tasarlanmış. Salon ile oturma odası, duvar ya da panel yerine sık pileli keten bir perde ile ayrılmış. Böylelikle her iki oda birbirinden bağımsız bir şekilde kurgulanırken, aynı zamanda ihtiyaç olduğunda iki odanın birbirine rahat bir şekilde açılması sağlanmış.
Ev dekorasyon fikirleri ararken en önemli şeylerden biri de ihtiyaçlara uygun olması ve yüksek konfor sağlaması. Bu oturma odası dekorasyonu da ihtiyaçlar gözetilerek ailenin konforlu bir şekilde bir arada vakit geçirmesi üzerinde durulmuş. Müzikle ilgilenen iki genç çocuğun rahatça müzik yapması, aile üyelerinin birlikte TV izlemesi, dinlenmesi ve keyif yapması için dekore edilmiş. Oturma odasının kirişli duvarı için mobilya yaptırılarak TV ünitesi oluşturulmuş. TV'nin her iki tarafına genç çocukların gitarları yerleştirilmiş. Böylece çocukların hem gitarlarına kolay ulaşımı sağlanmış hem de TV ünitesi için şık bir aksesuar oluşturulmuş. TV ünitesinin solundaki kirişe ise ailenin ahşap panel üzerine yaptığı sanat çalışmasına yer verilmiş. Oturma odası dekorasyonu içinde en dikkat çekici ise duvar kâğıdı. Yoğun sarı desenli duvar kâğıdı tek bir duvarda uygulanarak odanın ferah görüntüsü korunmuş. Duvar kağıdının üzerine yerleştirilen fotoğraflar ise odada çarpıcı bir etki yapacak.

sarı oda

Eğlenceli oturma odası konforu üst planda tutularak tasarlanırken, aynı zamanda şık mobilya ve aksesuarlardan da ödün verilmemiş. Açık vizon rengi L kanepe, sarı, türkuaz ve turuncu yastıklarla tamamlanmış. Odanın en eğlenceli mobilyalarından biri ise şeffaf pleksi salıncak. Bu modern salıncak, eğlenceli oturma odasının en baştan çıkarıcı mobilyası. Zincirle bağlanan salıncak, eğlence ve konfor vaat ediyor.

salon renkli tasarım

Oturma odasının mobilyaları, ortadaki çok işlevli 3 adet pufla tamamlanmış. Çizgili ve renkli puflar hem oturma alanı olarak hem de sehpa olarak düşünülmüş. Meşe parke zemin üzerine yerleştirilen turuncu-krem renkli halı ise hem puflara hem de odanın bütününe uyum sağlamış. Geniş Fransız pencereli oturma odası dekorasyonu, aydınlık hissini korumuş. Tavandaki LED aydınlatmaların yanı sıra şık bir lambader, L kanepenin hemen yanına yerleştirilmiş.

Eğlenceli oturma odası dekorasyonu, renklerin cömertçe kullanıldığı, konforuyla dikkat çekiyor. Kullanılan aksesuarlarda da hem renk hem eğlence devam ettirilmiş.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Beyaz salon dekorasyonunda son trendler!
  • 31.10.2020 16:48

Beyaz salon dekorasyonunda son trendler!

Beyaz renkli salonlar, son dönemin vazgeçilmezleri arasında. Peki beyaz salonda ...

Renkli salon tasarımı!
  • 22.12.2016 11:18

Renkli salon tasarımı!

Eğlenceli, renkli görünümüyle bahar havası veren salon tasarımı… ...

Güzel bir salon için neler yapılabilir?
  • 09.12.2016 16:20

Güzel bir salon için neler yapılabilir?

Daha güzel salon demek daha güzel bir ev demek. Evin tamamına etki eden salonlar ...

Evlerinizin salonlarını kışa hazırlayın
  • 31.10.2016 14:17

Evlerinizin salonlarını kışa hazırlayın

Sonbaharın son günlerinde kışa girmeden, sizi çok yormayacak yeni kış salon deko ...

Salon nasıl dekore edilmeli?
  • 04.10.2016 22:22

Salon nasıl dekore edilmeli?

Evin hemen hemen en çok kullanılan bölümü olarak salonu göstermek mümkün. Peki s ...