maritbet girişmaritbet
Rasch'ın yeni koleksiyonu kadınların ilgisini çekecek

Rasch'ın yeni koleksiyonu kadınların ilgisini çekecek

Türkiye temsilciliği, Hanna Brand Management tarafından yürütülen Rasch, yeni koleksiyonlarını arasında yer alan Soft Senses tarzını sektörün beğenisine sundu

Kaynak: Sabah Emlak


Firmanın yeni koleksiyonları arasında yer alana Soft Senses Koleksiyonu kontrast renklerinin uyumu ve desenlerinin şekilzemin ilişkisindeki başarısı ile mekanlarda kendini gösteriyor. Firma yetkilileri yeni koleksiyonlarını şu sözlerle anlatıyor: Bayan giyim modasında da son yıllarda popülaritesi yükselen floral desenlerin, iç mimari ve dekorasyonda yaygınlaşan kullanımı, mimarinin vazgeçilmez bir parçası olan duvar kağıtlarını da etkiliyor.
 
Koyu tonların uyumu farklı bir hava veriyor
Bu yükselen trendin bir izdüşümü olarak, koleksiyonlarımızda yer alan emprime desenler ve feminen izler taşıyan klasik floral desenler, Soft Senses Koleksiyonu'nun farklılaşan özellikleri oluyor. Öte yandan Soft Senses Koleksiyonu alışılagelmişin dışında saf elyaf dokuları ve ışıltılı efektleri, bronz, altın ve gümüş gibi metalik ve koyu tonlarının uyumuyla mekanlarda farklı bir hava yaratıyor.
 
Pastel tonlar rahatlatıcı ve dinlendirici etki yaratıyor
Koleksiyonda pastel tonların hakim olduğu desenler, mekanlara genişlik kazandırırken, aynı zamanda rahatlatıcı ve dinlendirici bir etki de yaratıyor. Bu etkiyi yaratırken, şıklık'tan ödün vermeyen Soft Senses Koleksiyonu, Rasch'ın geniş dekorasyonda ilk tercih edilen koleksiyonları arasında yerini alıyor. Yine Rasch'ın diğer koleksiyonları gibi RAL ve CE sertifikaları taşıdığı için insan sağlığına zararlı hiçbir katkı maddesi içermeden Avrupa standartlarına uygun üretilen temiz ve hijyenik Soft Senses Koleksiyonu kolayca temizlenebildiği, çatlama ve deformasyona uzun süre dayanıklı olduğu için desenlerinin ilk günkü canlılığını ve kalitesini uzun yıllar boyunca koruyor.
 
Hot-Point Ariston'dan yeni çamaşır makinesi
Kalabalık ailelere çevre dostu çözümler sunan Hot-Point Ariston, 9 kilogramlık yeni ARXGD 129 TK/S model çamaşır makinesini tüketiciye sundu. Geniş iç hacminin yanı sıra A enerji sınıfına ait olan makine Eco Tech özelliği ile yüzde 30 daha az su tüketiyor ve aynı zamanda yüzde 50 daha az enerji harcıyor. On iki farklı yıkama programı içinde ipekli ve bebek programı gibi hassas seçenekleri kullanıcıyla buluşturan Hotpoint- Ariston ARXGD 129 TK/S model çamaşır makineleri kolay ütü fonksiyonu, hafıza fonksiyonu ve ekstra durulama fonksiyonu gibi hayatı kolaylaştıracak özelliklere sahip.
 
Nostalji arayanlara GROHE Authentic
Banyosunda nostaljik tasarımlar arayanlar Grohe'nin Authentic koleksiyonunda istediklerini buluyorlar. Authentic koleksiyonundaki Sinfonia, Kensington, Bridgeford, Geneva ve Somerset serilerinde sadece krom değil, krom altın, nikel, bronz ve Swarowski taşlı modeller bulunuyor. Sinfonia serisi hariç diğer tüm seriler özel sipariş ile kumanda kolları, tasarımlarına göre düz, yuvarlak ya da çapraz kumada kolları olarak üretilebiliyor. Nostaljik tasarımların GROHE StarLight teknolojisi ile birleşmesi sayesinde ilk günkü temizlik ve parlaklığından yıllarca bir şey kaybetmeyen banyolar ve duş başlıklarındaki su çıkış noktalarında oluşan kireç ve tortuların SpeedClean özelliği ile kolayca temizlenmesi Grohe'nin Authenic koleksiyonun bir diğer özelliğini oluşturuyor.
 
Blanco'dan yüksek ısıya dayanaklı eviye ve armatür
Eviye ve armatürde dünyanın önde gelen markalarından olan Blanco modern tasarımları Türk mutfaklarına kazandırmaya devam ediyor. Sudaki kireçten oluşan lekeler, bulaşık yıkarken sert cisimlerin çarpmasıyla meydana gelen çizikler ve tuzlu suyun neden olduğu paslanmalara dur diyen Blanco marka eviye ve armatürler SilgranitTM PuraDurTM II malzemesi kullanılarak üretildi. Doğal granit kayacının ham maddelerinin kullanıldığı SilgranitTM PuraDurTM II, en sert maddelere karşı bile direnç göstererek Blanco eviye ve armatürler mutfakların güzelliğini uzun yıllar koruyor.
 
Emsan, devrilmeyen demlik geliştirdi
Türk mutfaklarının vazgeçilmez markası Emsan "Bade Devrilmez Demlik" ile tüketicinin karşısına çıktı. Demleme çay keyfinden vazgeçemeyenler için endüstriyel tasarım tescilli özel demlik tabanı ile üretilmiş "Bade Devrilmez Demlikler" kayma ve düşme tehlikesine son vermek için üretildi. Artık çaydanlığı yarı yarıya yan yatırmak bile demliği, çaydanlıktan ayırmıyor ve yıllar yılı mutfaklarda kullanım kolaylığı sağlıyor. Füme, lila ve mor olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunan Emsan devrilmez demliğin gizli kapsül tabanı ise, çayın sıcaklığını uzun süre korumasını sağlıyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilen Bade Devrilmez Demlik mutfaklarda uzun yıllar kalıcı olmada başarılı olacak gibi gözüküyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz