maritbet girişmaritbet
Profilo’dan çevreye duyarlı, az enerji harcayan beyaz eşyalar!

Profilo’dan çevreye duyarlı, az enerji harcayan beyaz eşyalar!

A++ enerji sınıfı BD3058W3VV LowFrost buzdolabı, A+++-%10 enerji sınıfı CM1001ETR çamaşır makinesi, A+ enerji sınıfı BM5220EG bulaşık makinesi

A++ enerji sınıfı BD3058W3VV LowFrost buzdolabı, A+++-%10 enerji sınıfı CM1001ETR çamaşır makinesi,  A+ enerji sınıfı BM5220EG bulaşık makinesi... Hepsi Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin üst düzeyde enerji tasarrufu sunan ürünleri ve hepsi Dünya Çevre Günü'nde yine daha yeşil bir dünya için kullanıma hazır.

Ar-Ge çalışmalarını enerji verimliliği üzerine yoğunlaştıran Profilo Dayanıklı Ev Aletleri 2010 yılından bu yana tüm Türkiye'de devam eden Türkiye Enerjisini Topluyor projesi ile daha iyi bir gelecek ve daha iyi bir çevre için çalışmalarını sürdürüyor.

BSH grubunun yerel markası Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Dünya Çevre Günü'nde de üst düzey enerji tasarrufu sağlayan ürünleri ve toplumda çevre ve tasarruf bilincini güçlendirmek için düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri ile sektördeki öncülüğünü koruyor.

Türkiye Enerjisini Topluyor projesi kapsamında Türkiye'nin illerini dolaşan Profilo, ev hanımları ile bir araya geliyor, ev aletlerinin enerji tasarrufu açısından verimli kullanımı konusunda eğitimler düzenliyor. İki yılda 70 ili dolaşarak 12 bin ev kadınına ulaşan Profilo'nun bu projeye hayat veren Pazarlama Müdürü Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu; “Biz Profilo Dayanıklı Ev Aletleri olarak sürdürülebilir bir gelecek için üzerimize düşen görev bilinciyle kadınlarımızı tasarruf konusunda bilgilendirmekten çok mutluyuz. Eğitimler sırasında ev hanımlarına tasarruflu olma konusunda püf noktaları gösteriyor,  yanlış kullanımlar hakkında bilgi veriyor ve evlerde en yüksek  enerji tasarrufunu elde edebilmelerini sağlayacak ipuçlarını paylaşıyoruz” dedi.

Bugün evlerde 24 milyon buzdolabının, 15 milyonunu enerji verimliliği düşük olan buzdolaplarının oluşturduğuna dikkat çeken Tavukçuoğlu; Bu 15 milyon buzdolabının enerji verimliliği sağlayan yeni nesil Profilo buzdolaplarıyla değiştirilmesi halinde Keban ve Atatürk barajının ürettiği elektrik kadar tasarruf elde edilebileceğini belirtti.

Tasarruflu Ürünlerle Daha İyi Bir Çevre Daha İyi Bir Gelecek

Ar-Ge çalışmalarını özellikle enerji verimliliği üzerinde yoğunlaştıran Profilo'nun yüksek tasarruf değerleriyle gerek doğal kaynakların korunmasına gerekse aile bütçesine katkı sağlayan ürünlerinin başında  A++ enerji sınıfı BD3058W3VV LowFrost buzdolabı, A+++-%10 enerji sınıfı CM1001ETR çamaşır makinesi,  A+ enerji sınıfı ve BM5220EG bulaşık makinesi geliyor. Bu ürünler sağladıkları yüksek enerji tasarrufuna karşılık fonksiyonellik, konfor ve kullanım kolaylığından ödün vermiyor. Hepsi Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin üst düzeyde enerji tasarrufu sunan ürünleri ve hepsi Dünya Çevre Günü'nde yine daha yeşil bir dünya için kullanıma hazır.

Enerji tasarrufu konusunda doğru bilinen yanlışlar

Bulaşıkları bulaşık makinesine yerleştirmeden önce ve makineden çıktıktan sonra elde yıkayarak gereksiz yere su tüketimi yaratmak.

Tükettikleri elektrik enerjisinin yüzde 90'ını suyu ısıtmada kullanan çamaşır makinelerinde, beyaz çamaşırları 40 derece yerine 60 ya da  90 derecede yıkayarak elektrik faturasının gereksiz yere artmasına neden olmak.

A ve daha üst enerji sınıfı buzdolaplarının fiyatını yüksek bularak eski buzdolaplarının yarattığı yüklü faturaları her ay ödemek zorunda kalmak.

Elektrikli cihazları kapatmak ya da stand by konumuna getirmek; ama cihazları prizde takılı bırakarak elektrik tüketiminin yapılmadığını düşünmek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Profilo ankastre ocak ile aynı anda 4 tencerede yemek pişirin!
  • 12.01.2021 16:47

Profilo ankastre ocak ile aynı anda 4 tencerede yemek pişirin!

Profilo ürün portföyüne yenilerini eklemeye devam ediyor. Profilo gri ankastre o ...

Ev ekonomisine katkı sağlayacak tasarruf önerileri!
  • 28.10.2017 09:41

Ev ekonomisine katkı sağlayacak tasarruf önerileri!

Profilo, 31 Ekim Dünya Tasarruf Günü nedeniyle evde tasarrufun püf noktalarını a ...

Profilo ankastre ürünlerine yenilerini ekliyor
  • 14.07.2017 15:46

Profilo ankastre ürünlerine yenilerini ekliyor

Profilo ankastre ürünlerinin yeni üyesi cam seramik ocak, çerçevesiz tasarımıyla ...

Mutfaklardaki yeni yardımcınız ile 'tek tuş’ta yemek hazır!
  • 04.08.2014 11:43

Mutfaklardaki yeni yardımcınız ile 'tek tuş’ta yemek hazır!

Profilo’nun genişleyen küçük ev aletleri dünyasında bir yeni ürün daha katıldı ...

Profilo’dan bulaşık makinesinde Ramazan Bayramı jesti!
  • 25.07.2014 11:41

Profilo’dan bulaşık makinesinde Ramazan Bayramı jesti!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Ramazan Bayramı’na özel kaçırılmayacak bir fırsat ...

Profilo’dan Ramazan Bayramı coşkusunu artıran ürünler!
  • 23.07.2014 10:42

Profilo’dan Ramazan Bayramı coşkusunu artıran ürünler!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin hayatı kolaylaştıran dört farklı ürünü, Ramaza ...