maritbet girişmaritbet
Profilo Siyah İnci ankastre seti ile mutfaklarınız çarpıcı bir görünüme kavuşacak!

Profilo Siyah İnci ankastre seti ile mutfaklarınız çarpıcı bir görünüme kavuşacak!

Dünyanın en büyük ve sonsuz aşkını yaşadığınıza inanıyorsanız, Sevgililer Günü için en özel hediyeyi aramanız çok doğal

 

Dünyanın en büyük ve sonsuz aşkını yaşadığınıza inanıyorsanız, Sevgililer Günü için en özel hediyeyi aramanız çok doğal. Bu öyle bir hediye olmalı ki, yıllarca sürecek aşkınızı perçinlemeli, onunla yaşamalı, en güzel anlarınıza ortak olmalı. Profilo Siyah İnci ankastre seti ile sevgilinize aşkınızı en iyi şekilde ifade edecek bir hediye verin, aşkınıza yakışan mutfağı onunla yaratın.

Bu yıl, Sevgililer Günü'nde aşkınızı dile getirecek en özel hediyeyi Profilo Dayanıklı Ev Aletleri sunuyor. Profilo Siyah İnci ankastre seti, aşkınızın en güzel anlarını yaşayacağınız mutfakları estetik dokunuşlarla yaratmaya hazır. Siz Sevgililer Günü hediyenizi seçin, hayatınızın aşkına Profilo Siyah İnci ankastre seti hediye edin, gerisini aşkınızı anlatan mutfaklarda yaşayın

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri ocak, davlumbaz ve fırından oluşan Siyah İnci ankastre seti ile bir mutfaktan çok daha fazlasını sunuyor. Mutfaklar Siyah İnci ile modern, şık ve çarpıcı bir görünüme kavuşuyor ve evin en şık mekanı haline geliyor.

Siyah İnci ankastre mutfak setinde yer alan, 1 kuvvetli, 2 normal ve 1 ekonomik olmak üzere 4 gözü gazlı OCA652 model siyah cam ankastre ocak, düğmeden otomatik ateşleme özelliğine ve en önemlisi tüm diğer Profilo ocakları gibi gaz emniyetine sahip. 60 cm kendinden kumandalı ve gazlı ankastre ocağı sert cam özelliği ile ekstra dayanıklı. Farklı ve şık tasarımıyla mutfaklara zarafet getiren, güvenli kullanım sunan çok şık bir ürün.

Siyah İnci ankastre setinin fırını ise FRMA652S kodlu A-%10 enerji sınıfında yer alan bir ürün. Kendi kendini temizleme özelliğine sahip katalitik fırın arka duvarı ile hijyen sağlayan ve kolay temizlenen fırın, 6 ısıtma programına sahip. Sıcak hava dolaşımı, opsiyonel küçük yüzeyli ızgara, opsiyonel büyük yüzeyli ızgara, üst / alt ısıtma, alt ısıtma ve fanlı ızgara pişirme programları ile her yemeği tam kıvamında ve mükemmel pişiren siyah inci ankastre fırın, güçlü iç aydınlatmasıyla da çok rahat ve pratik bir kullanım sunuyor. 

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin ankastre serisinin son ürünü ise DVA300S duvar tipi davlumbaz. 60 cm genişliğinde, siyah renkli ve çok şık olan davlumbaz DVA300S hava çıkışlı veya hava dolaşımlı kullanım imkanı sunuyor. İhtiyaca göre istenildiği gibi ayarlanabilen 3 ayrı güç kademesi bulunan siyah inci davlumbaz güçlü emiş özelliği ile mutfağı yemek kokularından anında arındırıyor, bulaşık makinesinde yıkanabilen çelik filtresi çok kolay temizleniyor, aydınlatmaları ise mutfaklarda apayrı bir hava yaratıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Profilo Siyah İnci ankastre seti ile mutfaklarınız çarpıcı bir görünüme kavuşacak!
  • 15.01.2013 10:10

Profilo Siyah İnci ankastre seti ile mutfaklarınız çarpıcı bir görünüme kavuşacak!

Dünyanın en büyük ve sonsuz aşkını yaşadığınıza inanıyorsanız, Sevgililer Günü i ...

Profilo'dan “Siyah inci” ankastre seti
  • 12.12.2011 13:11

Profilo'dan “Siyah inci” ankastre seti

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin yeni ankastre seti “Siyah İnci” yeni yılda mut ...