maritbet girişmaritbet
Persil Expert Color Jel’e Pınar Altuğ Atacan ile rengarenk tanıtım organizasyonu

Persil Expert Color Jel’e Pınar Altuğ Atacan ile rengarenk tanıtım organizasyonu

Alman devi Henkel, hanımların temizlikte bir numaralı tercihi olan Persil markasını yenilemeye devam ediyor

Dünya pazarları hakkındaki bilgilerini kullanarak tüketicilerin gereksinimlerini saptayan, araştırma ve geliştirme stratejilerini buna göre şekillendiren Alman devi Henkel, hanımların temizlikte bir numaralı tercihi olan Persil markasını yenilemeye devam ediyor. Çamaşırda mükemmel temizliğin ülkemizdeki en önemli temsilcisi Persil'in ürün yelpazesine, Persil Expert Color Jel ile yepyeni bir ürün daha eklendi. Persil Expert Color Jel'in basın tanıtımı ise marka yüzü Pınar Altuğ Atacan'ın katılımı ile gerçekleşti.   
 
Persil Expert Color Jel ile renkler hep hayatınızda kalır...
 
Renklilere özel sıvı çamaşır deterjanı Persil Expert Color Jel, leke çıkarıcı enzimli özel formülü sayesinde lekesiz mükemmel temizlik sağlarken, defalarca yıkamadan sonra bile renkli çamaşırların parlak renklerini ve dokularını korumalarına yardımcı oluyor. Ürünün sıvı formülü, suyla temas ettiği anda çözülmeye başlıyor, böylece makinede ve çamaşırların üzerinde deterjan kalıntısı bırakmıyor. Toz deterjanların iki katı çamaşır yıkayabilen, aynı zamanda hayatımızdaki renklerin kalıcı olmasına hizmet eden Persil Expert Color Jel'in basın tanıtımı da yine renkli oldu. Organizasyon, Henkel Çamaşır ve Ev Bakım Ürünleri Pazarlama Direktörü Didem Şekerel Erdoğan'ın açılış konuşması ile başladı. Didem Şekerel Erdoğan, Persil markası ile deterjan pazarına sürekli yenilikler sunduklarını belirtti ve tüketici ihtiyaçlarına yönelik geliştirdikleri inovasyonlar ile sıvı deterjan segmentindeki liderliklerini daha da güçlendireceklerini vurguladı. Persil Color Expert Jel lansmanını, Türk hanımlarının özellikle renkli çamaşırlarda yaşadıkları soruna bir çözüm olarak yaptıklarını vurgulayan Didem Şekerel Erdoğan, bu ürün ile birlikte pazara damgasını vuracak bir hamle yaptıklarını iletti. Daha sonra Persil Ürün Müdürü Beçhan Sayıner, genel marka tanıtımı ile birlikte ürün sunumunu gerçekleştirdi. Beçhan Sayıner, Türk tüketicilerinin renkli kıyafetleri çok sevdiğini fakat karşılaştıkları en büyük problemlerden birinin renkli çamaşırlardaki lekeleri çıkarmaya çalışırken, çamaşırların renklerinin solması olduğunu belirtti ve yeni Persil Expert Color Jel ile bu soruna bir çözüm getirdiklerini vurguladı. Pınar Altuğ Atacan'ın söz almasının ardından, Renk Uzmanı İkbal Oakley eşliğinde renklerin hayatımızdaki önemi, gruplandırılması ve hayata yansıması gibi konular, sezonun moda renkleri ile birlikte davetlilere anlatıldı. Etkinliğin gerçekleştirildiği Divan Kuruçeşme de konsepte uygun olarak rengarenk balonlarla ve şekerlemelerle süslendi.  
 
Henkel
 
Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Kozmetik ve Kişisel Bakım ile Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş alanında lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel, Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada 47.000'den fazla çalışanı bulunan Henkel, 2011 mali yılında 15 milyar 605 milyon Euro'luk satış ve 2 milyar 29 milyon Euro'luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır ve şirket “Fortune Global 500” listesinde yer almaktadır.
 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Pınar Altuğ Atacan, Bodrum'da takı mağazası açıyor
  • 18.05.2016 15:53

Pınar Altuğ Atacan, Bodrum'da takı mağazası açıyor

Tatil için her yaz Bodrum’a giden Pınar Altuğ Atacan, Yalıkavak'ta bir takı mağa ...

Persil Expert Color Jel’e Pınar Altuğ Atacan ile rengarenk tanıtım organizasyonu
  • 06.09.2012 09:39

Persil Expert Color Jel’e Pınar Altuğ Atacan ile rengarenk tanıtım organizasyonu

Alman devi Henkel, hanımların temizlikte bir numaralı tercihi olan Persil markas ...

 Pril 3’lü Güç'le yemek sonrası bulaşıklar tertemiz!
  • 01.08.2012 16:17

Pril 3’lü Güç'le yemek sonrası bulaşıklar tertemiz!

Ramazan sofraları; çorbalardan zeytinyağlılara, birbirinden leziz sulu yemeklerd ...