maritbet girişmaritbet
Pana Film yönetim binasının Pana Lounge'u yenilendi!

Pana Film yönetim binasının Pana Lounge'u yenilendi!

Nişantaşı’nda yer alan Pana Film yönetim binasının en üst katında bulunan Lounge bölümü 1,5 ay gibi çok kısa bir sürede baştan aşağıya yenilendi.

 

Nişantaşı'nda yer alan Pana Film yönetim binasının en üst katında bulunan Lounge bölümü 1,5 ay gibi çok kısa bir sürede baştan aşağıya yenilendi.
 
Türker Doğancıl tasarım ofisi tarafından konsepti ve uygulaması yapılan mekan son derece net karakteristik, şık ve sade havasıyla bir film şirketinin Lounge'nın nasıl olacağına dair fikir veriyor.
Gerek uygun davetler, gerekse bireysel görüşme ya da çalışanların keyifli vakit geçirmesi üzerine tasarlanan mekan, kurum kimliğinin yapısı alanın her noktasında küçük dokundurmalarla kendini hissettiriyor.
Teras, bar bölümü ve genel oturma alanlarından oluşan “Lounge”, film setlerinden toplanan özel aksesuarlarla kendine özgü kimliğine büründü.
 
Siyah, beyaz ve gri renklerin hakim olduğu mekanı sıcaklaştırmak için unsur olarak pelesenk kaplama mobilyalar yerini aldı.
Mekanın tüm kurgusunu ve tasarımını yapan Türker Doğancıl, aynı zamanda mekana boyut kazandıran cephede yer alan dev aynaları da tasarlamış. Bunun yanı sıra mekana özel masalar da yine Türker Doğancıl' ın imzasını taşıyor.
Mekanda yer alan tüm mobilyalar Berker Studio'da Nihat Berker tarafından özel olarak imal edildi.
Zeminde gri ve siyah mermerleri özel bir tasarım anlayışıyla bir araya getiren mimar Türker Doğancıl oturma gruplarının altında da koyu antiasit renkle bolonn marka döşeme kullandı. Üzerlerinde de yer alan paslanmaz ayaklı beyaz parlak lake sehpalar yine Türker Doğancıl'ın mekan için tasarladığı özel ürünlerden bir kaçı...
 
Müşteri tarafından istenilen gereğinde de loş hale dönüşebilen mekanın genel aydınlatması arkadan aydınlatmalı tavan gergi sistemi ile gerçekleştirilip film setlerinden özel olarak getirtilen aydınlatmalarla desteklendi.
Şömine başının sıcaklığı antiasit renkteki taş uygulamasıyla beraber ahşap nişler içinde Raci Şaşmaz'a ait küçük el tipi vintage kamera koleksiyonuyla çok daha keyifli bir hale getirildi.
Büyük cephelerde yer alan siyah-beyaz fotoğraflar Pana'nın filmlerindeki özel çekimlerden sadece bir kaçı. Fotoğraflardaki hislerin mekana kattığı sihirli büyüyü yakından gördüğünüzde hissediyorsunuz. Gerçekten çok özel kareler.
 
Tüm duvarlarda B&M Consept'ten özenle seçilmiş uçuk gri duvar kağıtlarıyla çevrili mekan teras ve bar bölümleriyle de gelenlere keyifli anlar yaşatıyor.
Bar bölümünün tasarımı yine Türker Doğancıl'a ait. Siyah mermer ile parlak beyaz lakenin uyumu paslanmaz profiller ve Pana Film'in logosu ile tamamlanmış.
Özel ses ve görüntü sistemleriyle donatılmış Pana Lounge, gelen misafirlerine ve çalışanlarına maksimum keyif veriyor.
 
Mekanın üst kısmında ise bir film setinde olabilecek tüm aksesuarlarla ki bunların içinde çok nadide özel parçalar Raci Şaşmaz sayesinde kondu. Karakteristik bir mekan oluşturuldu. Mekanın her yerinden burayı görmek mümkün.
Pana Lounge karakteristik, şık, modern, yalın ve sıcak çizgisiyle Türker doğancıl' ın genel çizgilerinin bir yansıması olarak Nişantaşı'nın merkezinde gururla yerini aldı.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz