maritbet girişmaritbet
Oturma odalarını her zaman düzenli tutmanın tüyoları

Oturma odalarını her zaman düzenli tutmanın tüyoları

Evlerinizin kalbi, dış dünyaya açılan kısmı olan oturma odalarınızı her zaman düzenli tutabilmenizin tüyoları…

Evin en çok vakit geçirilen bölümlerinden olan oturma odaları, hareketliliğin yoğun olduğu yerlerden biridir. Ayak altında duran pek çok eşya nedeniyle kolayca dağılabilir.

İşlevsel mobilyalar kullanın

Oturma odasında düzen sağlamak için yer kazandıran, çok amaçlı mobilyalardan yararlanarak ekstra depolama alanları oluşturabilirsiniz. Koltuğunuzun arkasına yerleştireceğiniz L şeklinde bir açık dolabı hem büfe hem de saklama alanı olarak kullanabilirsiniz. Altı bölmeli bir orta sehpa tercih ederek de eşyalarınız için fazladan depolama bölümüne sahip olabilirsiniz. 

düzenli oturma odaları

Duvarları kullanın

Duvarlarda raf ünitesi kullanarak fazla eşyalarınızı veya dekoratif aksesuarlarınızı düzenli bir şekilde sergileyebilirsiniz. Eşyalarınız her an elinizin altında olacağından aradıklarınızı bulmada zorluk yaşamayacaksınız.

düzenli oturma odaları

Sehpalarınızı iyi seçin

Gazete, dergi ve pek çok broşür ortalıkta kalabalık yapabilir. Bunun için çekmeceli veya raflı masa ve sehpalar kullanarak bu tarz eşyaları derli toplu bir şekilde saklayabilirsiniz. Gazete ve dergi dışında ufak tefek eşyalarınızı da burada muhafaza edebilirsiniz.

Fazla eşyaları kaldırın

Raflarınızda veya çekmecelerinizde sakladığınız lüzumsuz eşyalarınızı gözden geçirmenizde yarar var. Dinlemediğiniz ya da izlemediğiniz CD ve DVD'leri belirleyip işinize yaramayanları atabilirsiniz.

Odanızda kablo kalabalığından ötürü karmaşık bir görüntü oluşmasını istemiyorsanız, DVD Player dahil her türlü teknolojik özelliğe sahip televizyonları tercih edebilirsiniz. Böylece oturma odasındaki eşya fazlalığını da azaltmış olursunuz.

Televizyonu duvara monte ettirerek yerden kazanabilir, dolaplı ve raflı televizyon üniteleri ile ekstra saklama alanları elde edebilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Oturma odalarını her zaman düzenli tutmanın tüyoları
  • 25.10.2016 11:19

Oturma odalarını her zaman düzenli tutmanın tüyoları

Evlerinizin kalbi, dış dünyaya açılan kısmı olan oturma odalarınızı her zaman dü ...