maritbet girişmaritbet
Mutfakların havası Gaggenau’dan sorulur

Mutfakların havası Gaggenau’dan sorulur

Mutfak teknolojisinde uzman marka Gaggenau, mutfakların havasını değiştirecek, son derece sessiz ve üstün verimlilik performansına sahip yeni havalandırma çözümlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor


Mutfak teknolojisinde uzman marka Gaggenau, mutfakların havasını değiştirecek, son derece sessiz ve üstün verimlilik performansına sahip yeni havalandırma çözümlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Gaggenau davlumbazlar sayesinde  tamamen yemek kokularından arındırılmış bir atmosferde yemek pişirmek ayrı bir keyif haline geliyor.
 
Günümüzde mutfaklar, modern ev eşya ve aletleri için en önemli merkezi noktalar haline geliyor. Bu gelişme ile birlikte havalandırma sistemleri ile ilgili verimlilik ve sessizlik konuları da en önemli talepler olarak ön plana çıkıyor. Profesyonel ev aletleri konusunda uzman ve köklü bir marka olan Gaggenau da bu talep ve ihtiyaçlara en iyi çözümlerle cevap verebilmek için yepyeni sofistike havalandırma sistemlerini ev kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Yüksek performanslı ada ve duvara monte davlumbazlar Gaggenau AI/AW 400 ve AI/AW 220 maksimum esnekliği, yeni teknik özellikler ile birleştiriyor.
 
İster bir çatı ya da bir salon, ister açık bir plan ya da apayrı bir mutfak alanı…
Mekanın nasıl ya da neresi olduğu önemli değil. Çünkü Gaggenau davlumbazlar sayesinde tamamen yemek kokularından arındırılmış bir atmosferde yemek pişirmek ve deneyimlemek ayrı bir keyif haline geliyor. Gaggenau'nun yeni havalandırma çözümleri, iç veya dış fanlar ile birlikte hem hava çıkışlı hem de hava dolaşımlı versiyonlar olarak 70-150 cm arasında değişen boyutlardaki seçenekleriyle sunuluyor. Bu çok seçenekli alternatiflerle birlikte yeni modeller, benzersiz bir esneklik derecesi ve bireysel havalandırma çözümleri için gerçek anlamda özgürlük sunuyor.
 
Fonksiyonellik tasarımla buluşuyor
1.000 metreküplük çıkartma oranı ile AI/AW 400 ada ve duvara monte davlumbazlar son derece güçlü ama bir o kadar da sesiz. Davlumbazlarının daha da sessiz çalışmasını isteyenler için Gaggenau, motorsuz ve yeni kompakt AR 400/401 fan birimleri kombinasyon seçenekleri de sunuyor. Tüm ada ve duvara monte Gaggenau davlumbazları, paslanmaz çelik yüzey tasarımına sahip. Daha kompakt modellerden olan AI/AW 220 davlumbazlarda alüminyum yüzey seçeneği de mevcut. Ayrıca tüm modellerde çok sıcak bir ambiyans sunan 4x20 ya da 3x20 W dimmer Soft-Light Halojen aydınlatmalar bulunuyor.
 
Gaggenau davlumbazlar oturma odasında bile çok şık
AI/AW 400 ada ve duvara monte davlumbaz, klasik tasarım görünümü ile yüksek performansı ve sessiz çalışma özelliklerini biraraya getiriyor. Yüksek etkili kenar emiş sistemi, emiş gücünü artırırken cihazın da süper sessiz çalışmasını sağlıyor. Kolay temizlenebilen düz tasarım filtreler, sınırsız kullanım imkanı sunuyor. Soft-Light Halojen aydınlatması yumuşak bir ışık geçişiyle açılıp kapanıyor ve pişirme biriminin parlak aydınlığı dimmer ayarıyla hoş bir arka fon aydınlatmasına dönüşüveriyor. Bu, özellikle oturma odası olarak da kullanılan mutfaklarda enteresan bir etki yaratıyor.
 
Hızlı ve yavaş havalandırma ile aralıklı havalandırma gibi tüm diğer önemli işlevler, iyi tasarlanmış bir elektronik kumanda yardımıyla yönetiliyor. AI/AW 400'ün bakımı ise üst tarafındaki takılıp çıkartılabilir cam panelleri sayesinde çok kolay. 150, 120 ya da 90 cm'lik boyut seçenekleri bulunuyor.
 
Gaggenau'nun duvara monte davlumbazları olan AI 220 modeli 120, 100 ya da 90 cm AW 220 ise 120, 90 ya da 70 cm'lik boyut seçenekleri ile sunuluyor.Çelik ya da alüminyum yüzey tasarımlı opsiyonları bulunuyor. Alüminyum profilleri, davlumbaza sağlam bir görünüm verirken, cam cilayla kaplı dış yüzeyi de çiziklere karşı dayanıklı olmasını ve parmak izi göstermemesini sağlıyor.
 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz