maritbet girişmaritbet
Mutfaklarda renkli dolapların kullanımı

Mutfaklarda renkli dolapların kullanımı

Renkli mutfak dolapları ile mutfağınıza enerji ve hoş bir hava katabileceğiniz renkli mutfak dolapları dekorasyon önerileri…

Özellikle çift renkli mutfak dolapları ile tekdüzelikten sıyrılarak eşsiz mutfak alanlarını hayata geçirebilirsiniz. Farklı mutfak dekorasyon fikirleri arıyorsanız iki renkli mutfak dolaplarını kullanabilirsiniz.

Çift renkli mutfak dolapları, şık dekorasyon fikirleri arasında. Geleneksel, modern, retro ya da vintage gibi bütün dekorasyon stillerinde rahatlıkla kullanacağınız iki renkli mutfak dolapları, yenilikçi ve çarpıcı bir ambiyans yaratır. İki rengi kombinleyerek kurgulayacağınız mutfak dolapları, aynı zamanda mekâna ferah ve aydınlatıcı bir katkı sağlar.

Özellikle küçük mutfak alanlarında ya da mekânı daha geniş göstermek için üst dolapları, duvardaki renkle nötr hale getirebilirsiniz. Örneğin mutfağınızın duvarlarında beyaz hakimse, üst dolapları da beyaz kurgulayarak mutfağınızı aydınlık ve ferah bir görünüme kavuşturmanız mümkün.  Keskin çizgilerden uzak ve mekânı daraltacak bir histen uzak durmak için koyu renkleri alt dolaplarda kullanmalısınız. Eğer doğal bir görünüm elde etmek istiyorsanız ahşap alt dolaplarınızı, krem, beyaz, gri ya da açık mavi gibi renkleri kullanarak üst dolaplarınızla bütünleştirebilirsiniz.

Siyah-beyaz gibi iki keskin rengi bir arada kullanacağınız gibi aynı rengin tonlarını da mutfak dolaplarınızda kurgulayarak çarpıcı bir mutfak dekorasyonu yapabilirsiniz. Renkli mutfak dolapları oluştururken renk konusunda pek çok seçeneğe sahipsiniz. Beyaz üst dolaplarla, mavi, yeşil, gri, kahverengi, kırmızı, antrasit renkleri kullanacağınız üst dolaplarla eşsiz bir mutfak tasarımı yapabilirsiniz. Eğer mutfakta daha eğlenceli ve sıra dışı bir tasarım istiyorsanız, beyaz ile floresan renkleri bir araya getirebilirsiniz. Floresan pembe, yeşil mutfak dolaplarınız için uygun renkler olacaktır.

Renkli mutfak dolaplarını daha çarpıcı hale getirmek istiyorsanız, seramiklerinizde de üçüncü bir rengi kullanabilirsiniz. Siyah-beyaz mutfak dolapları arasındaki floresan yeşil seramikler harika dekorasyon fikirleri arasında…

Eğer mutfak dolaplarını yenilemek için yeterli bütçeniz yoksa, buradaki konumuz da ilginizi çekecektir. Mutfak dolaplarını düşük bir bütçeyle boyayarak yenileyebilirsiniz.

Mutfağınızı yenilemek istiyorsanız, yeni mutfak dekorasyon fikirleri arıyorsanız, size birbirinden farklı ve eşsiz Renkli mutfak dolapları önerileri sunuyoruz.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mutfakların çehresi dekoratif cam ve askı tasarımlarıyla değişiyor!
  • 22.02.2022 10:55

Mutfakların çehresi dekoratif cam ve askı tasarımlarıyla değişiyor!

Mutfak duvarlarınızda esnek raf ve askı sistemleri kullanarak esneklik kazanın. ...

Mutfak tezgahlarını kullanırken dikkat edilmesi gerekenler neler?
  • 23.10.2021 16:49

Mutfak tezgahlarını kullanırken dikkat edilmesi gerekenler neler?

Mutfaklar, günümüzde yemek yenen alanların çok ötesine geçerek, sosyalleşmenin h ...

Yeni evlenecek çiftlere mutfak dekorasyon tüyoları!
  • 26.08.2021 10:33

Yeni evlenecek çiftlere mutfak dekorasyon tüyoları!

Düğün sezonunun açılması ve pandemi yasaklarının kalkmasıyla yeni evlenenleri, y ...

Z kuşağının mutfak dekorasyonundaki tercihleri belli oldu!
  • 25.08.2021 15:53

Z kuşağının mutfak dekorasyonundaki tercihleri belli oldu!

Her sektörün alışveriş kataloglarını belirleyen X, Y ve Z kuşağı, mutfak dekoras ...

Z kuşağı mutfak dekorasyonunda görsellik odaklı!
  • 09.08.2021 11:21

Z kuşağı mutfak dekorasyonunda görsellik odaklı!

Bodrum Mutfak Mobilya Kurucusu Mustafa Güneri, “Y kuşağı sade ve kullanışlı terc ...

Mutfak dekorasyonunda yeni trendler!
  • 28.09.2020 14:06

Mutfak dekorasyonunda yeni trendler!

Birçok boyutta alana uygulanabilen modüler mutfak tasarımlarından kareler yayınd ...