maritbet girişmaritbet
MOBSAD, Kazak Kartalı tahtı ile fuara damga vurdu

MOBSAD, Kazak Kartalı tahtı ile fuara damga vurdu

MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), CNR EXPO’da devam edecek olan İMOB’da sürprizleriyle tüm ziyaretçileri şaşırtıyor.

Dünyanın en önemli 2. mobilya fuarı olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), 524 firmanın katılımıyla 26 Ocak'ta 12. Kez kapılarını açtı. İstanbul Yeşilköy'de bulunan CNR EXPO'da, 31 Ocak 2016 tarihine kadar devam edecek olan fuara, Türk mobilyasının dünyadaki en önemli temsilcisi MOBSAD, bu sene 40 üyesiyle katıldı. MOBSAD fuarda, 5. Hall içerisinde 11 bin metrekarelik bir alan üzerinde yer alıyor. Dünyada en büyük, Türkiye'de ise ilk tek kimlikli stant özelliğiyle ön plana çıkan MOBSAD'ın Başkanı Adnan Bostan, şu açıklamalarda bulundu: “5 kıtada 200'den fazla ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörü, 2015 yılında ihracat rakamını yaklaşık 3 Milyar Dolar'a çıkardı. Bunun 1 Milyar Dolar'ını ciddi iş bağlantıları kurduğumuz İMOB ile gerçekleştirmiştik. Bu sene de fuarda, iş hacmimizi yüzde 20 oranında arttırmayı düşünüyoruz. Mobilya ihracatının yüzde 90'ını temsil eden kobi ölçekli firmaların yer aldığı İMOB, sektörün gerçek gücünü temsil ediyor. Bu sene üyelerimiz 150 dolara girdikleri yerlere 90 dolarla girebildiler. Fuara net alıcı gelecek. Şeker dağıtılmayacak. MOBSAD olarak 11 bin metrekare üzerinde içerisinde ATM'lerin bile olduğu mobilya şehri kurduk.” 30 bini yabancı olmak üzere toplamda 150 bin ziyaretçinin beklendiği İMOB'a bu yıl, Kanada, Almanya, Nijerya, Pakistan, Belçika gibi 100 ülkeden mobilya endüstrisinin önemli karar vericileri katılacak.

300.000 Dolarlık Kazak Kartalı Tahtı

Fuar için MOBSAD'a üye olan firmalar özel sürprizler hazırladı. MOBSAD üyelerinden Adnan Bostan Mobilya, fuarın en pahalı mobilyasını sergiledi. 10 ustanın 2 ayda yaptığı ve 300 Bin Dolar değerindeki Kazak Kartalı Tahtı, 3 metrelik yüksekliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Tamamen el işçiliğiyle yapılan arkasında kartal kanatları olan taht, bir devlet başkanı için özel olarak tasarlandı.

Bu yemek masasında çiçek yetiştirin

Çevreyi düşünen MOBSAD üyelerinden Cadı Design Mobilya'nın hazırlamış olduğu özel tasarım yemek masasında hem yemek yiyebiliyorsunuz hem masada çiçek yetiştirebiliyorsunuz. Çevreyle dost masanın en önemli özelliği ise gizli panellere yerleştirilen ağaç tohumları.  Masanın ömrü dolduğunda doğaya bırakıyorsunuz. Sonra tohumlar filizlenerek ağaç oluyor.
 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

MOBSAD, Kazak Kartalı tahtı ile fuara damga vurdu
  • 27.01.2016 14:19

MOBSAD, Kazak Kartalı tahtı ile fuara damga vurdu

MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), CNR EXPO’da devam edecek olan İMOB’ ...