maritbet girişmaritbet
Mobilyaya bahar geldi! İşte son indrimler!

Mobilyaya bahar geldi! İşte son indrimler!

Mobilya markaları, düğün sezonu öncesi kampanyalara sarıldı. Müşterilere yüzde 50'ye varan indirimler, 12 aya varan taksit imkanları sunuluyor

 

Yaklaşan düğün sezonu, mobilyacıları hareketlendirdi. Bahar kampanyalarıyla canlanan sektörde, müşterilere yüzde 50'ye varan indirimler, 12 aya varan taksit imkanları sunuluyor. Geçen yılki kriz sırasında mobilyada yüzde 18 olan Katma Değer Vergisi (KDV) geçici olarak kaldırılmış, bu sayede fiyatlar düşmüş ve satışlar artmıştı. Bahar kampanyalarıyla, mobilya fiyatları KDV'siz döneme geri döndü. Firmalar ayrıca satış sonrası hizmet güvencesi ile iki yıldan başlayan garanti süreleri sunuyor. Çeşitli markaların sunduğu fırsatları sizin için araştırdık.

İstikbal ‘Değiştir' diyor
İstikbal 30 Haziran'a kadar ‘Değiştir' kampanyası sunuyor. Firma eski mobilyaları evden alıp yüzde 20'ye varan indirimlerle yenilerini teslim ediyor. Ayrıca Axess kart kullanıcılarına 4 ay ekstre erteleme, peşin fiyatına 12 taksit uygulanıyor.

Enza'da ‘mutluluk evin içinde'
Enza Mobilya, ‘Mutluluk evin içindeyken KDV dışında kalsın' temasıyla modüler ürünlerde yüzde 18 KDV indirimini mayıs sonuna kadar sürdürecek. Öte yandan hem Yataş hem Enza'da Bonus karta vade farksız 1 ay ertelemeli 12 taksit, diğer kartlara 6 taksit sunuluyor. Peşin alımlarda, kampanya fiyatının üstüne yüzde 8'lik indirim daha var.

Bellona'da KDV yok
Bellona ‘Çeyiz Paketi' adlı bahar kampanyasında ‘Seçmesi Sizden, KDV'si Bellona'dan' diyor. Kampanyada, konsept olarak hazırlanan yemek odası, yatak odası ve oturma gruplarında yüzde 18'e varan KDV indirimi yapılıyor. Bellona da Axess karta 4 ay ekstre erteleme ve 12 taksit imkanı sunuyor.

Mondi, fiyatları sabitledi
Birçok üründe geçen yılın fiyatlarıyla satış imkanı sağlamakta olan Mondi, 4 ay ötelemeli peşin fiyatına 12 taksit imkanı sunuyor.

Yataş'ta indirimler yüzde 50'ye varıyor
Yataş'ta yataklarda yüzde 35, Visco yastıklarda yüzde 20, ev tekstilinde ikinci ürünlerde yüzde 50'ye varan indirimler yapılıyor. Ayrıca uyku paketlerinin (baza, yatak, başlık, yorgan, yastık) tek kişilikleri 499, çift kişilikleri 599 lira.

Serhat'ta takım 999 lira
Serhat Mobilya'nın 30 Haziran'a kadar geçerli olacak kampanyasında fırsat ürünlerinde indirim oranı yüzde 50'ye varıyor. Yatak odası, yemek odası ve oturma grubu takımlarını 999 TL'den satışa sunan Serhat Mobilya, son üç yıldır fiyatlarına hiç zam yapmadı. Axess, World ve Bonus'a artı üç taksit imkanı tanıyor.
 
Çilek'ten al, eylülde öde
Çilek Mobilya, mayıs ayı boyunca müşterilerine, ödemeyi eylülde yapma avantajı sağlıyor. Her 250 TL alışverişe, Fransa'da ‘Paris Disneyland' seyahati için yapılacak çekiliş fişi veriliyor. Çilek, araba, bebek karyolaları ve çeşitli fırsat ürünlerinde yüzde 30 indirim uyguluyor.
 
Laressa da kampanyada
Bahar döneminde geçerli kampanya ile yorgan ve nevresimlerde vade farksız 10 aya varan taksit, peşinde yüzde 5 nakit indirimi sunuluyor.
 
Alfemo'da avantaj haziran bitene kadar
Alfemo'nun haziran sonuna kadar sürecek kampanyasında yüzde 30'a varan indirim, iki ay ertelemeli 12 taksit seçeneği bulunuyor. Cornella, Linea ve Vento koleksiyonlarındaki paket indirimler veriliyor. Firmada, son iki yıldır daha önceki fiyatlara oranla yüzde 20'ye yakın indirim söz konusu.
 
Teleset'ten cazip fiyatlar
Teleset son kampanyası ile Avivo Yemek Odası ve Solere Yatak Odası'nın fiyatlarını 1900 TL'ye çekti

Kaynak: Posta
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz