maritbet girişmaritbet
LED&LED Aydınlatma, bu fuarları tek çatı altında buluşturacak

LED&LED Aydınlatma, bu fuarları tek çatı altında buluşturacak

LED&LED Aydınlatma, ELEX ve Electronist 3 önemli fuar, 1 yarışma ve 1 konferansın sinerjisi!

Marmara Fuarcılık A.Ş. Elektrik, Elektronik ve LED Endüstrisini 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi  9.10.11. hollerde gerçekleştirileceği LED&LED Aydınlatma, ELEX ve Electronist Fuarlarını tek çatı altında buluşturacak.

2007 yılında İstanbul'da düzenlenmeye başlanan LED Fuarı, 2007-2008 yıllarında aynı yıl içinde İstanbul ve Ankara'da düzenlendi. 2 kez Ankara ve 7 kez de İstanbul olmak üzere 9 kez düzenlenmiş olan LED Fuarı, 2011 yılından itibaren LED&LED AYDINLATMA Fuarı adıyla düzenlenmektedir.

2012 yılında düzenlenmeye başlanan ELEX Fuarı (3. Elektrik Malzemeleri Ve Ekipmanları, Elektrik İletimi Ve Dağıtımı Fuarı) ve ELECTRONIST Fuarı (3.Elektronik Komponent, Güç Kaynakları ve Gömülü Sistemler Fuarı) Türkiye'de bu kapsamda düzenlenen ilk fuarlar olma özelliğine sahiptir. 

ELEX Fuarı Dış Tesisat, Bina/Tesis Girişi ve İç Tesisat olmak üzere 3 ana bölüm olarak projelendirilmiş olup, 2014 itibari ile elektriğin üretildiği noktadan başlayarak, binalarımızın içinde kullandığımız elektrik tesisatına kadar tüm malzemeleri kapsamaktadır.

Konuyla ilgili olarak Marmara Fuarcılık Genel Müdürü Feridun Bayram ; “10. kez düzenlediğimiz Led&Led Aydınlatma Fuarı, Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafik bölgede düzenlemekte olan tek Led'li ürünler ve Led'li Aydınlatma Fuarıdır.

Üçüncüsünü düzenleyeceğimiz ve bizim için önemli bir proje olan ELEX Fuarımız; Elektriğin, üretildiği noktadan itibaren binalarımıza gelinceye kadar olan süreçteki tüm ürünleri kapsıyordu. 2014 yılından itibaren Elektrik Malzemeleri ve Ekipmanları'nı da içine alarak daha fazla kesime hitap etmeyi hedefliyoruz. Her yıl gelişerek, sektörün benimsediği bir fuar olan ELEX Fuarı'nın gelecek yıllardan itibaren kendi ayakları üzerinde duran bir fuar olacağı inancındayız.

Üçüncü kez düzenlenecek olan ELECTRONIST Fuarımız ise, günümüzde hayatımızın her alanına girmiş olan, bir zorunluluk halini almış tüm elektronik cihazların hepsinde kullanılan tüm bileşenleri kapsayan, sektörün önemli bir fuar açığını kapatması sebebiyle önemli bir fuarımızdır. ELECTRONIST'in ilerleyen dönemlerde daha çok ilgi göreceğini, tüm elektronik yan sanayi sektörünün buluşma noktası olmasını hedefliyoruz.” 

LED YARIŞMASI BAŞVURULARI TAMAMLANDI

25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan 5. LED Yarışması için geri sayım başladı. Pelsan'ın ana sponsorluğunda düzenlenen 5. LED Yarışması, özel ve kamu kesimiyle, akademik çevre ve ilgili bölümlerin öğrencilerini bir araya getiriyor.
•    Birincinin 5000 TL
•    İkincinin 3000 TL
•    Üçüncünün 1500 TL
para ödülü alacağı 5. LED Yarışması başvuruları tamamlandı. 50'nin üzerinde projenin yarıştığı 5. LED Yarışması, her geçen yıl yarışmaya başvuran projelerin niteliğindeki kayda değer artışla dikkat çekiyor. 

LED aydınlatma ve LED'li ürünlerle ilgili projelerin sunulmasına imkan veren 5. LED Yarışması, tanıtılan bu projelerin tabii olduğu değerlendirmeler sonucunda özel projelerin ödüllendirilmelerini sağlayarak, LED endüstrisinin gelişimine katkıda bulunma misyonu üstleniyor. Amacı, özel sektördeki Ar-Ge projelerini LED piyasasıyla buluşturmak olan 5. LED Yarışması, sektörün ilgililerini yarışmaya davet ediyor. 
Proje sunum afişlerini sunum alanında inceleyebildiğiniz 5. LED Yarışması hakkında detaylı bilgi almak için www.ledyarismasi.com  adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

LED&LED Aydınlatma, bu fuarları tek çatı altında buluşturacak
  • 23.09.2014 17:01

LED&LED Aydınlatma, bu fuarları tek çatı altında buluşturacak

LED&LED Aydınlatma, ELEX ve Electronist 3 önemli fuar, 1 yarışma ve 1 konferans ...