maritbet girişmaritbet
Koleksiyon ‘Açık İş’ ofis serisini uluslararası alanda tanıtıyor

Koleksiyon ‘Açık İş’ ofis serisini uluslararası alanda tanıtıyor

Son yıllarda Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımını temel alan ofis serisini uluslararası platformda tanıtan Koleksiyon, tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Koleksiyon yakın zamanda yurt içi lansmanını yaptığı ve Umberto Eco'nun ‘Açık İş' yaklaşımından temel alan yeni ofis serisi uluslararası platformlarda tanıtmaya başladı. Çalışma alanlarını yeniden düşünmeye davet eden yeni Koleksiyon tasarımları Avrupa, Amerika ve Orta Doğu'nun önemli uluslararası fuarlarında yer bularak tüm dünyaya tanıtılıyor.

Son yıllarda ‘Açık İş' temasını sıkça irdeleyen Koleksiyon Marka ve Tasarım Direktörü Koray Malhan ‘ReWork' olarak adlandırılan ofis çözümleri serisini ilk defa Ekim 2014'teki Orgatec Fuarı'nda tanıtmıştı. Birkaç ay sonra Koleksiyon Tarabya Kampüsü'nde gerçekleşen büyük çaplı bir gece ile Türkiye'deki ilgililere sunulan ReWork serisi, şimdi ise dünyanın üç farklı fuarda dünyaya tanıtılıyor. 

Koleksiyon 21 ülkedeki satış noktasıyla hem ürün tasarımlarına hem de projelere imza atıyor. Mayıs  ayında yoğun bir programla Dubai Workspace; ardından Londra'da düzenlenen Clerkenwell Design Week'te yeni ofis serisini felsefesi ve oluşum süreciyle tüm dünyaya tanıttı. Haziran ayında da durak markanın çok yeni açılmaya başladığı kıtalardan Amerika olacak. Başlangıç ise ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olan ve her yıl Şikago'da düzenlenen NeoCon 2015.

Dubai Workspace

Dubai'de gerçekleşen ve 750'yi aşkın firmanın katıldığı Dubai Workspace 18-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. ZD 400 no'lu alandaki Koleksiyon standında; genelini bölgenin önemli mimar, tasarımcı ve firma temsilcilerinin oluşturduğu geiş bir ziyaretçi grubu markanın ofislere yönelik Cap, Borges, Arkaddian gibi en yeni ürün tasarımlarını deneyimleme şansını yakaladı.

Clerkenwell Design Week

Londra'daki Clerkenwell bölgesinde üç gün boyunca devam eden tasarım haftası kapsamında yeni ofis serisi dört yıl önce açılan Koleksiyon Londra mağazasında tasarımseverlerle buluştu. Yeni serinin alt yapısı ve çalışma kültürünü sorgulayan tavır ise 20 Mayıs tarihinde gerçekleşen ‘The New Workplace Revolution' (Yeni Çalışma Alanları Devrimi) isimli panelde tartışıldı. Richard Hywel Evans, Unik'in kurucusu ve We Work'un tasarım direktörü Dean Connell, Buckley Grey Yeoman'ın yardımcı direktörü Oliver Bayliss'in de katılımı ve Koleksiyon Marka ve Tasarım Direktörü Koray Malhan'ın ev sahipliğinde yapılan etkinlik bölgenin önemli mimar ve tasarımcılarını ağırladı. 

NeoCon Şikago

Doğru tasarımlar ve doğru üreticileri bir araya getirmeyi hedefleyen NeoCon, gerçekleşen önemli bir ticari etkinlik olarak bu yıl 15-17 Haziran tarihlerinde gerçekleşiyor. Fuar kapsamındaki 7-1130 no'lu alanda ziyaret edilecek olan Koleksiyon'un Re-Work serisiyle katılacak. Bu katılım markanın Amerika'daki ilk somut adımlarından biri olarak da önem taşıyor. Ayrıca fuarın girişinde Koray Malhan'ın yeni tasarımı olan ve bölücü panel sistemlerine bambaşka bir bakış açısı getiren Oblivion da ilk defa Amerika kıtasında sergilenmiş olacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Koleksiyon ‘Açık İş’ ofis serisini uluslararası alanda tanıtıyor
  • 01.06.2015 17:27

Koleksiyon ‘Açık İş’ ofis serisini uluslararası alanda tanıtıyor

Son yıllarda Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımını temel alan ofis serisini ulus ...