maritbet girişmaritbet
Kız çocukları için işlevsel yatak odaları!

Kız çocukları için işlevsel yatak odaları!

İki kız kardeş için kendilerini geliştirebilecekleri harika bir odaya ihtiyacınız mı var?

Yaklaşık 10 metrekarelik oda, iki küçük kız kardeş için eğlenceli bir alana dönüştürülebilir. Kelebekler uçuşan oda ile iki kız kardeşe hem uyku hem oyun oynamaları için eğlenceli bir oda kurgulanmış. 11 metrekarelik odada, vintage tarzı mobilyalar, kelebekli duvar kâğıdı ile muhteşem bir uyum yakalanmış.

Kız çocukları için yatak odası

3 ve 5 yaşlarında iki kız kardeşin birlikte paylaşacakları oda tasarlanırken, eğlence üzerinde durulmuş. Her bir parçanın özenle seçildiği odada, iki kız kardeş için hem uyku hem eğlence hem de birlikte geçirmeleri için konfor ön planda tutulmuş. Odanın tümüne hâkim olduğu ana duvar, kelebekli duvar kağıdıyla kaplanmış.

Kız çocukları için yatak odası

Böylelikle odanın renkli ve eğlenceli görüntüsü en güçlü şekilde tamamlanmış. Kelebekler uçuşan odada kullanılan güçlü desenli duvar kâğıdı, daha fazla tablo ya da aksesuar kullanmaya gerek bırakmamış. Kelebekli duvar kağıdıyla kaplanan ana duvara iki kırmızı vintage karyola yerleştirilmiş. İki kardeşin karyolaları küçük bir konsol ile ayrılmış. Özellikle çekmece kulplarıyla dikkat çeken lacivert vintage konsol, hemen üzerine altın varaklı şık bir aynayla bütünleştirilmiş. Konsolun üzerine iki adet şık abajurlar son derece güçlü bir izlenim bırakmış. Abajurlar hem odanın dekorasyon fikirleri için katkı sağlamış hem de aydınlatma için ekstra bir seçenek sunmuş.

Kız çocukları için yatak odası

Vintage kırmızı karyolalar, vintage tarza uygun bir şekilde yastık ve tekstillerle tamamlanmış. İki kız kardeşin beyaz uyku yastıklarının kenarlarına püsküller dikilmiş. Zeminde kullanılan sarı-beyaz çizgili kilim ise odanın tüm parçalarının ön planda olmasına katkı sağlamış. Karyolanın hemen ucuna yerleştirilen türkuaz renkli puf, kızların rahat giyinmesine yardımcı olması için düşünülmüş. Ama kelebekler uçuşan odada kullanılan mobilyalarda, vintage tarzdan ödün verilmemiş. Odanın diğer duvarları ise turkuaz çizgili beyaz boya kullanılarak odanın boğulmasını engellemiş.

Kız çocukları için yatak odası

Karyolaların hemen karşısında harika bir dolap ünitesi kurgulanmış. Kabin ve çekmeceler kullanılarak oluşturulan dolap ünitesi son derece fonksiyonel. Kabinlerin kapaksız bölümleri, oyuncaklar ve kitaplar için kullanılmış. Dolap ünitesi, çocuk odası izlenimini korumuş. Alt tarafta kullanılan çekmeceler ise dekorasyon fikirleri açısından harika bir proje! Çekmecelerin üzerine haftanın günlerinin yanı sıra iç çamaşırları, çoraplar gibi yazı etiketleri oluşturulmuş. Böylelikle çocuklar için eşsiz bir organizasyon fikri ortaya çıkmış. Çocuklar aradıklarını kolayca bulabileceği gibi, planlı ve düzenli bir dolap için de son derece iyi bir fikir.

Odayı farklı kılan detaylar, küçük ama etkileyici. Kullanışlı, eğlenceli şık oda, iki kız kardeşin konforu için baştan sona kurgulanmış.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kız çocukları için işlevsel yatak odaları!
  • 12.11.2016 14:52

Kız çocukları için işlevsel yatak odaları!

İki kız kardeş için kendilerini geliştirebilecekleri harika bir odaya ihtiyacını ...

Kız çocuklarının sevdiği oda dekorasyonları!
  • 24.10.2016 11:04

Kız çocuklarının sevdiği oda dekorasyonları!

Dünyadaki en büyük servetimiz olan kız çocuklarımızın odalarını istekleri doğrul ...