maritbet girişmaritbet
Kale 'Beyaz Saray’dan şık ve konforlu banyolar…

Kale 'Beyaz Saray’dan şık ve konforlu banyolar…

Kale, ödüllü serisi ‘Beyaz Saray’ ile banyolarda yaşam konforunu artırıyor

Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale, özgün tasarım anlayışını simgeleyen ödüllü serisi ‘Beyaz Saray' ile tüketicilere şık ve kullanışlı bir banyo deneyimi sunuyor. 

Banyolarda yalınlık ve estetiğin bir arada olduğu modern bir dünya oluşturan Kale, gelişmiş teknoloji ile ürettiği ‘Beyaz Saray' serisini, modern keskin çizgilerle banyolara taşıyor. Dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden ‘IF Design Award 2013' ödüllü ‘Beyaz Saray' serisi; beyaz, kahve, antrasit ve abanoz renk seçenekleriyle banyolarda mükemmel bir sinerji yakalıyor. 

Rahat ve pratik kullanım

Alışılmış banyo dizaynına farklı ve modern bir bakış açısı kazandıran Kale'nin yenilikçi serisi; modüler mobilyaları ve kişiselleştirmeye uygun çekmece içleri ile hayatınızı kolaylaştırıyor. 
Dolap içi sensörlü aydınlatmasıyla karanlıkta bile rahat kullanım sağlayan ‘Beyaz Saray' lavabo ünitesi, tezgah üstü lavaboların keskin hatları ile birleşerek minimalist etkiyi pekiştiriyor. Serinin alt dolap çekmece içi seperatörleri de pratik bir kullanım sağlıyor. 

Aydınlık, ferah ve şık banyo

Dolap içi sensörlü aydınlatmasıyla karanlıkta bile rahat kullanım sağlayan Beyaz Saray mobilyaları, tezgah üstü lavaboların keskin hatları ile birleşerek, banyolara estetik bir görüntü kazandırıyor. Serinin yatay eksende ilerleyen modülleri, banyolarda ferah bir ortam oluşturuyor. Ultra Lake boyası ile sararmayan uzun ömürlü seri, yüksek parlaklığa sahip özelliğiyle banyolara canlı bir hava katıyor. 

Estetik ve işlevsel uyum

Beyaz Saray serisi, Light+ asma klozetin keskin hatları ile banyolarda sade bir atmosfer oluşturuyor. Yavaş kapanan kapağı ile sessiz ve uzun ömürlü kullanım sunan klozet, 1.5 lt / 2.7 lt Aquasmart özelliğiyle yüksek oranda su tasarrufu sağlıyor. Seriyle uyumlu klozetin gizli montajı da kullanımı cazip kılıyor. 

Banyoda buharlanmayan ayna keyfi

Beyaz Saray serisi, buğu önleyici özelliğe sahip buharlanmayan aynası ile kullanıcılara banyoda işlevselliğin ve pratikliğin keyfini sunuyor. Tüm banyo tekstilleri ve havluların banyoda olmasını isteyenlerin ihtiyacını da, yavaş ve sessiz kapanan kapaklara sahip boy dolabı rahatlıkla karşılıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Kale 'Beyaz Saray’dan şık ve konforlu banyolar…
  • 13.11.2014 11:35

Kale 'Beyaz Saray’dan şık ve konforlu banyolar…

Kale, ödüllü serisi ‘Beyaz Saray’ ile banyolarda yaşam konforunu artırıyor ...