maritbet girişmaritbet
İstikbal’den dev dekorasyon merkezleri

İstikbal’den dev dekorasyon merkezleri

Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, Türkiye’nin her bölgesinde yaydığı Ev Concept ile yeni mağazacılık atağını hızla güçlendiriyor

 

 

Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, Türkiye'nin her bölgesinde yaydığı Ev Concept ile  yeni mağazacılık atağını hızla güçlendiriyor. İstikbal, yakın dönemde açacağı ortalama 10 bin metrekarelik dev ev concept mağazaları için 50 milyon TL yatırım yapacak. 
 
53 yıllık tecrübesi ile mobilya sektörünün ve yeniliklerin öncüsü  olmayı başaran İstikbal, yüzlerce ürünü aynı  çatı altında buluşturan binlerce metrekarelik dev mağazaları ile yatırım atağını sürdürüyor. Ev Concept mağazacılık zincirini hızla genişleten İstikbal, son olarak İstanbul, Kırşehir, Gaziantep, Kırıkkale ve Niğde açtığı 10 bin metrekarelik  ev concept mağazalarını hizmete açtı. Yeni mağazalar ile perakende mağazacılığına yeni bir soluk getiren İstikbal, önümüzdeki dönem de bu atağı Türkiye çapında sürdürerek yeni ev concept mazağa sayısını yakın dönemde  50'ye yükseltmeyi hedefliyor.


METROPOLLERDE YAYGINLAŞACAK
İstikbal “Ev Concept” mağazaları ev dekorasyonu ve ihtiyaçlarına yönelik yüzlerce ürünü aynı çatı altında sunan merkez olma özelliği taşıyor. Dekorasyon dünyasını doyasıya yaşatan ve her tür ihtiyaca cevap veren bu mağazalar, geniş yürüme ve oturma bölümleri ile de alışveriş keyfi için ferah ve farklı bir ortam da sunuyor.
Bine yakın bayisi yanında, Türkiye çapında art arda açtığı ev concept mağazalarını metropellerde de yaygınlaştırmayı amaçlayan İstikbal, sadece bu hedef için 50 Milyon TL  yatırım yapacak. 


TÜRKİYE'NİN HER KÖŞESİNE ULAŞACAĞIZ
Boydak Holding Mobilya Grubu Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık  sektörün kritik bir süreçten geçtiği bu dönemde, İstikbal olarak yenilik ve yatırım odaklı yaklaşımlarını sürdükdüklerini söyledi.  Uyanık “Yakın hedefimizde lokasyonuna göre 10 bin metrakareye ulaşan dev dekorasyon merkezlerimizin sayısını 50'ye çıkartmak var. Türkiye'nin en beğenilen mobilya markası olmak ve Türkiye'nin her köşesine İstikbal kalitesini ulaştırmanın ve Türkiye perakende mağazacılığı konusunda örnek olacak projelere imza atmanın gururunu taşıyoruz. Amacımız hızla değişen yaşam tarzlarına paralel tüketici beklentilerini eksiksiz karşılamak” dedi. 
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz