maritbet girişmaritbet
İşbir Yatak’ta Babalar Günü kampanyası

İşbir Yatak’ta Babalar Günü kampanyası

Bu yıl babalar gününü “UYKU BAHANE BABAM Bİ’ TANE” sloganıyla karşılayan İşbir Yatak’tan alacağınız Viscostar Yastık, babalar gününe özel 42 TL’ye sizleri bekliyor.


 

Bu yıl babalar gününü “UYKU BAHANE BABAM Bİ' TANE” sloganıyla karşılayan İşbir Yatak'tan alacağınız Viscostar Yastık, babalar gününe özel 42 TL'ye sizleri bekliyor.
Pamuklu kumaşı, ortopedik boyun desteği ve hijyen sağlayan kılıfı ile İşbir Viscostar yastık, babalar gününün en kral hediyesi olacak.
 
İŞBİR YATAK TEKNOLOJİYİ HİJYENLE BİRLEŞTİRİYOR
İleri teknoloji ile uluslararası standartlarda üretilen İşbir Yatak ürünlerinde insan sağlığına zararlı olan kloro-floro karbon gazı kullanımından kaçınılır. Healtguard TM teknolojisi ile korunan yastık, yatak ve medikal ürün kumaşları bakteri barındırmaz. Ürünlerinde dolgu malzemesi olarak kullanılan elyaflar anti-mite, anti-bakteriyel ve anti-mantar özelliklidir.
 
VİSCOSTAR YASTIĞIN ÖZELLİKLERİ NELER?
Babalar Gününe özel fiyatıyla İşbir Yatak Uyku Merkezleri'nden alabileceğiniz Viscostar yastık;
Viskoelastik malzeme ile double jersey pamuklu kılıf kullanılarak üretilmiştir. Vücut ısısına ve basıncına duyarlı viskoelastik malzeme, dönme zorunluluğunu engeller. Özel ergonomik kesimi ile baş ve boynunuza tam uyum sağlar. Yıkanabilir kılıfı anti-bakteriyel, hijyenik ve anti-mite özelliktedir.

 
  • Etiketler:

Yorum Yaz