maritbet girişmaritbet
İşbir Home, Evteks’in gözdesi olacak

İşbir Home, Evteks’in gözdesi olacak

İşbir Yatak, dünyanın en büyük ikinci ev tekstili ürünleri fuarı olan 16’ncı İstanbul Ev Tekstili Fuarı’nda (Evteks) yerli ve yabancı alıcılarla buluşuyor

 
İşbir Yatak, dünyanın en büyük ikinci ev tekstili ürünleri fuarı olan 16'ncı İstanbul Ev Tekstili Fuarı'nda (Evteks) yerli ve yabancı alıcılarla buluşuyor. 19-23 Mayıs 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda en yeni ‘İşbir Home Ev Tekstili Ürünleri' tanıtılacak. 

Nano teknoloji, Polymer Yay teknolojisi, Visco teknolojisi, Hijyen teknolojisi, Quallofil Dolgu teknolojisi ve Anti-Stress teknolojisine sahip yataklar ziyaretçilere tanıtılacak. 

Organik ve sağlıklı
İşbir Home ürünleri tamamen doğal ve hiçbir kimyasal katkı bulunmayan organik elyaflardan üretiliyor. Organik Nevresim Takımları, bambu bitkisinin antibakteriyel özelliğiyle daha sağlıklı bir uyku sunan Bambu Nevresim Takımları büyük ilgi görüyor. Doğal keten kumaştan üretilen keten nevresim takımları ve birbirinden şık saten, baskılı saten, ranforce nevresim takımlar, pike yatak örtüleri de İşbir Home grubunda yerini alıyor. Tüm bu ürünler, Evteks'de Salon 1, D03 numaralı İşbir Yatak stantında görülebilecek.


İşbir Home ‘a dikkat
Yenilikçi, teknolojik ve sağlıklı  ürünleriyle yatak sektörüne adını ‘yatak uzmanı' olarak yazdıran İşbir Yatak, şimdi İşbir Home markasıyla tüm ev tekstili ürünlerinde büyük bir atılım yapıyor. Yatak alanında gösterdiği uzmanlığı ev tekstil ürünlerine de yansıtan firma, bu alanda önümüzdeki dönemde adından çok sık söz ettirecek.
Bambu Nevresim Takımı;  bambu ağaçlarının elyaflarından üretilen iplikten dokundu. Bambu kumaşı, vücut terini hızla emen özelliğinin yanı sıra içeriğindeki “Bambu kun” isimli antibakteri maddesi sayesinde doğal antibakteriyel özelliğe de sahip. Üstelik bu özelliğini bir çok defa yıkandıktan sonra bile koruyabiliyor.  Yüzde 0 doğal bambu ağaçlarının lifleri ve yüzde 50 pamuk elyaflarının karışmasıyla 88 tel sıklıkta dokunan ürün, bambu kumaşının nem ve vücut terini hızla emen, serinlik hissi veren özelliğiyle öne çıkıyor.
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz