maritbet girişmaritbet
Hayran bırakmaya kapıdan başlayın!

Hayran bırakmaya kapıdan başlayın!

Misafirlerinizi daha evinizin içine almadan kapı girişinde hayran bırakmak istiyorsanız özel hayatınıza açılan o kapıyı özelleştirin.

Evlerimizde ilk izlenim bırakmanın yolu evimize açılan kapılardan geçiyor. Sokak kapısı ve giriş, evimizi ve bizi anlatmanın en önemli noktalarından. İster müstakil bir evde isterseniz apartman dairesinde oturun, kapı numaralarını sıradanlıktan kurtarabilirsiniz. Üstelik basit malzemelerle kapı numaralarını kişiselleştirebilirsiniz.

kapılarınızı kişiselleştirin

Kapı numaraları, kolay bulunabilmesi için adresimizin bir parçası. Genellikle önemsenmeyen, sıradan bir görüntü veren kapı numaraları farklı fikirlerle harika objelere dönüşebilir. Metal ya da ahşap bir plaka, kapı numarası yapmak için işinize yarayacaktır. Plakaların üzerini boyayabilir ya da duvar kağıdı ile kaplayabilirsiniz. Ayrıca saksılar, fotoğraf çerçeveleri, ahşap minik sandıklar ve farklı objeleri, kapı numarası yapmak için kullanabilirsiniz.

kapılarınızı kişiselleştirin

Kapı numaralarını kişiselleştirmek için evinizin konseptiyle bütünleşecek bir uygulama yapabilirsiniz. Örneğin salonunuz mavi ve deniz temalı bir dekorasyona sahipse, kapı numaranızı uygularken deniz temalı objelere yer vermeniz harika bir dekorasyon fikri…

Dekorasyon fikirleri açısından hem ilk izlenim oluşturacak hem de şık bir kapı numarasına sahip olmak sadece farklı uygulamalardan geçiyor. Sizin için seçtiğimiz örneklere bakarak kapı numaranızı oluşturmak için ilham alabilirsiniz.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hayran bırakmaya kapıdan başlayın!
  • 15.10.2016 11:45

Hayran bırakmaya kapıdan başlayın!

Misafirlerinizi daha evinizin içine almadan kapı girişinde hayran bırakmak istiy ...