maritbet girişmaritbet
Hayallerinizi duvara yansıtın

Hayallerinizi duvara yansıtın

Bir mekana girildiğinde göze en çok çarpan, ilgi odağı olan yer duvarlardır. Belki bir ayna, bir saat, belki bir tablo ya da fotoğraf…

Tüm bunların üstüne çıkabilecek duvar kağıtlarıyla hayalinizdeki görüntüyü  duvarlara yansıtabilirsiniz.

Duvar kağıdı seçimi  

İnsanların yaşam alanlarına görsellik katan dekorasyon malzemelerinden biri olan duvar kağıtları, uzun ömürlü kullanılabildikleri için sürekli değişime gerek duyulmamaktır. Bu sebepten dolayı duvar kağıdı seçerken kullanılacak yere uygun desen ve renk seçimine dikkat edilmesi gerekir.  Günümüzde internet alışverişinin yaygın olmasından dolayı duvarkapla.com duvar kağıdı seçimi için oldukça güvenilir hale gelmiştir. Kalitenin düşük olacağı endişesi ile sipariş vermek istemeyen müşterilerine iade garantisi vererek müşteri memnuniyetinin sözünü vermektedir. 

Duvar kağıdı temizliği 

Her güzelliğin bir zorluğunun olması gibi, duvar kağıdı kullanımının da en büyük zorlukları arasında temizliği gelmektedir. Duvar kağıdının yıpranmadan temizlenmesi için elektrik süpürgesinin başlığına yumuşak bir fırça takılabilir. Duvar kağıdınızı yukarıdan aşağıya doğru süpürerek temizlemeniz uygun bir temizlik şeklidir. Silme işlemi bu noktada kimyasal içerikli deterjanlar yerine sadece ılık su ile bastırmadan duvarların silinmesi, tavsiye edilen temizleme şeklidir. Duvar kağıdını aşırı şekilde ıslatarak silmek, kağıdın duvardan kalkmasına ve aşınmasına neden olur.

Duvar kağıdı uygulaması

Duvar kağıtları, ev ve iş yerlerinde bambaşka mekanlar oluşturma imkanı sunuyor. Şık bir dekorasyon ögesi olan duvar kağıtları profesyonel eller tarafından duvarlara uygulandığında daha sağlıklı olmaktadır. Ancak boya masrafına oranla daha bütçe sarsıcı olduğu için bütçenin üstüne çıkmak istemeyenler kolaylıkla kendileri uygulayabilirler. Bu konuda duvarkapla.com adresinden alınan duvar kağıdı için müşteri desteğine de satış sonrasında devam eden personeller uygulama aşamasındaki gerekli bilgileri müşteriye aktarmaktadır. Videolu olarak anlatılan duvar kağıdı uygulaması ile de eli bu tür işlere yatkın olan kişiler rahatlıkla yapabilir.

Hayalimizdeki duvar kağıtlarına nasıl ulaşılır?

Kapalı mekanlara renk katan en önemli unsurlardan olan duvar kağıtları, seçim sırasında mekanın genel özellikleri dikkate alınarak karar verilmektedir. Duvar kağıtları bu noktada kalite ve model bakımından pek çok çeşide ayrılmış durumdadır. Sade duvar kağıtları tarzı klasik olanlar için uygun olurken, boyanabilir olan çeşitler ise, duvarlarda temizliğe özen gösterenlerin tercihi olmaktadır. Yüzlerce ev ve işyerindeki duvarların estetik kazanması konusunda kalitenin adresi olarak nitelenebilecek duvarkapla firması, kaliteli duvar kağıtları nedeniyle kişinin kendi başına duvar kağıdı uygulayabilmesine olanak sağlamaktadır. Üstelik
ekonomik duvar kağıdı çeşitlerinin adresi olması, dekorasyon sektöründe hızla yükselmekte olan e- ticaret siteleri arasında yer almasına neden olmaktadır.

Düşük bütçeli duvar kağıdı kullanımı

Modern dekorasyon anlayışının en önemli getirilerinden biri olan duvar kağıtları kaliteli oldukları takdirde şıklıklarını uzun süre muhafaza edebilmektedir. Günümüzde satışa sunulan birçok duvar kağıdının suya ve ısıya dayanıklı olması her alanda duvar kağıdı kullanma özgürlüğü sunmaktadır. 

Seçim yaparken ilk yapmamız gereken kağıdın üzerine tırnağımızla sürtmeler yaparak dayanıklılığını kontrol etmektir. Soyulmalar, çizilmeler yıpranma oluşuyorsa bu duvar kağıdı size sıkıntılar açacaktır. Ucuz diye kalitesiz duvar kağıtlarına para harcamak, duvar kağıdının sıklıkla yenilenmesine neden olacaktır. Bu sebeple ilk duvar kağıdı için bütçenin ayrılması ve sevilen modelin kaliteli olanına ulaşmak, uzun yıllar sorun çıkarmayan duvar kağıdı ile ferah ve iç açıcı mekanlarda kalmayı mümkün hale getirecektir. Kullanıldığı ortamdaki eşyaların daha göz alıcı görünmesine sebep olmak gibi özellikleri de, kaliteli duvar kağıtlarının genel özellikleri arasındadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hayallerinizi duvara yansıtın
  • 27.09.2016 14:02

Hayallerinizi duvara yansıtın

Bir mekana girildiğinde göze en çok çarpan, ilgi odağı olan yer duvarlardır. Bel ...