maritbet girişmaritbet
Hayal gücünü özgür bırakan zemin kaplama ürünleri Türkiye'de

Hayal gücünü özgür bırakan zemin kaplama ürünleri Türkiye'de

Yaşadığı ortama kişisel zevkini ve hayal gücünü özgürce yansıtmak isteyenler için artık sınırlar kalkıyor. Her türlü tasarımı gerçek ahşap üzerine uygulama imkanı sağlayan Kaindl Two ve Kaindl Three serisi laminat parke ürünleri ilgi görüyor

Kaynak: Sabah Emlak

 

Türk parke sektörünün seçkin kuruluşlarından DENDRO, Avusturyalı Kaindl firması tarafından uzay çağı teknolojisiyle üretilen ve inkjet baskı tekniği uygulanmasıyla sınırsız tasarım imkanı sunan Kaindl Two ve Kaindl Three Collection'ı tasarımcıların, mimarların ve kullanıcıların beğenisine sundu. Sınırsız tasarım özelliğiyle hayal gücünü gerçeğe taşıyan Kaindl, laminat parkedeki kuralları yıkarak gerçek ahşap üzerine dakikada 14 bin vuruşa sahip uzay çağı teknolojisi olan 'inkjet baskı tekniği' ile üretiliyor.
 
En üst katmanı doğal karakteristik ağaç kaplamadan oluşan Kaindl parkeler sayesinde evini ya da işyerini kendi hayal gücüne göre tasarlamak isteyenler kişisel zevklerini artık ayak bastıkları her zemine yansıtabiliyor. Kullanıcı ve tasarımcının talebine bağlı olarak, mevcut desen ve renklerle üretim yapılabildiği gibi, bir anne çocuğunun fotoğrafını, bir ressam tablosunu, hatta istenirse İstanbul Boğazı'nın bir fotoğrafı bile laminat parke zemine işlenebiliyor. Yaşadığı ortamda bütünlük isteyenler zemin kaplamadaki malzeme ile mobilyalar, duvar ve aksesuarları da kaplatabiliyor ve böylece yaşanılan ortam tüm ayrıntılarıyla kişinin kişisel zevkini yansıtan bir ambiyansa kavuşuyor.
 
12 YILLIK TECRÜBE
DENDRO Genel Müdür Yardımcısı Serdar Saylan, tarih boyunca insanların ahşaba duyduğu ilginin giderek arttığını belirterek, artan bu ilgiyle birlikte zemin döşemelerinde de büyük değişimler yaşandığına değindi. Serdar Saylan, "Aspen'in iç mimari sektöründeki 21 yıllık tecrübesini DENDRO markasıyla Türk tasarımcıların beğenisine sunuyoruz. Düzce'deki lamine parke üretim tesislerimizde oldukça modern bir üretim teknolojisi kullanılarak yaşam alanlarına renk katacak ürünler elde ediliyor" diyerek parke sektöründe oldukça iddialı olduklarını belirtti.
 
Ahşaba duyulan ilgi artıyor
DENDRO Genel Müdür Yardımcısı Serdar Saylan, tarih boyunca insanların ahşaba duyduğu ilginin giderek arttığını belirterek, artan bu ilgiyle birlikte zemin döşemelerind e de büyük değişimler yaşandığına değindi.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz