maritbet girişmaritbet
Häfele’nin aydınlatma fikirleri ile yaşam alanları güzelleşiyor

Häfele’nin aydınlatma fikirleri ile yaşam alanları güzelleşiyor

Aydınlatma teknolojisindeki yenilikler, mobilya ve iç mekan tasarımında devrimsel bir dönüşüm sunuyor

Mobilya ve aydınlatma birleşiyor, en yeni teknolojiler yenilikçi tasarım olanaklarına pencere açıyor; çağdaş mutfak, banyo ve yatak odaları da bu dönüşümden payını alıyor. 

Häfele yenilikçi aydınlatma fikirleri sunan LOOX Aydınlatma Sistemleri ile çağdaş mekanları iş verimi yüksek, her detayında konfor duygusu veren, işlevsel ve göz okşayıcı yaşam alanlarına dönüştürüyor ve güzelleştiriyor. 

Mutfakta daha iyi aydınlatma, daha mutlu bir yaşam

Mutfaklar artık evin önemli bir parçası; kişisel yaşam alışkanlıklarını yansıtan, arkadaş toplantılarına ve ailenin bir araya geldiği sofralara ev sahipliği yapan bir mekan. İyi bir aydınlatma, mutfakta geçirilen zamana da değer katar. Mutfağın tarzı ve tipi ne olursa olsun, mekanda verimli çalışma alanları oluşturmak, yemek bölümünde davetkar bir ortam sunmak ya da detaydan bütüne görsel konfora ulaşmak, ancak mekan kurgusunu destekleyen doğru bir aydınlatma konsepti ve akılcı ürünlerle mümkün.

Çalışma alanlarında işlevsel aydınlatma

Mutfakta yoğun olarak ‘iş üretilen' çalışma alanları, mutfağın en aydınlık olması gereken bölümleridir. Bölgesel aydınlatmalar tezgah üstünü en verimli şekilde aydınlatırken, kimi noktalarda ışık vurgularıyla mekana görsel bütünlük kazandırır. Häfele'nin sunduğu aydınlatılmış çekmece ve raflar, ışıklı raflar, gömme ya da yüzeye monte tezgah üstü aydınlatmaları ve çalışma ışıkları dikkat gerektiren işlerin yapıldığı ortamlarda yeterli ışık sağlıyor ve kullanıcıya işlevsellik sunuyor. Cam kapakların ardında ya da dolap üstlerinde kullanılan aydınlatmalar hem dolaplara şeffaflık kazandırıyor hem de mutfak dolaplarına estetik bir görünüm katıyor. Renk değiştirebilen baza ve merdiven ışıkları geceleri yönlendirme için estetik bir çözüm sunuyor; genel aydınlatma ve ortam ışığının ayarlanmasına katkıda bulunuyor.

Yemek yapmak daha keyifli

Mutfaklarda tezgah arası aydınlatma olarak kullanılan Led Işıklı Panel ocak arkasında konumlandırılıyor ve şık görünümünün yanı sıra yemek yaparken parlak bir ışık sağlıyor. Ayrıca kolay temizlenebilir olma özelliği ile de pişirme sırasında sıçrayan yağlar leke bırakmıyor. Üstelik yanmaz malzeme olması ufak mutfak kazalarının önüne geçiyor.

Büyülü Banyolar

Häfele LED teknolojisinin yenilikçi ürünleri banyoları da ışık vurgularıyla donatıyor ve güzelleştiriyor. Mobilyaya uyarlanan aydınlatma, ortam ışığı ve atmosfer oluşturma özelliğiyle, banyo keyfini yeni bir boyuta taşıyor. Suya dayanıklı, ıslah hacimlerde uygulanabilen şerit LED profiller, gömme veya yüzeye monte LED aydınlatmalar, ayna üstü aplikler banyolarda farklı duygular oluşturuyor.

Tüm duyulara seslenen keyif duygusu

Kişisel yaşam alışkanlıklarını yansıtan, insanın kendisiyle baş başa kaldığı, dinlendiği ve yenilendiği bir mekan; banyonun iyi aydınlatılmış olması banyoda geçirilen zamanların daha dinlendirici ve huzur verici olmasını sağlar. Genel aydınlatmadan noktasal aydınlatmaya akıllıca kurgulanmış bir aydınlatma konsepti banyonun huzur verici atmosferine katkı sağlar. Ayarlanabilir ışık kaynakları günün farklı saatlerine göre banyonun aurasını değiştirir ve istendiğinde dokuları ortaya çıkarır.  

Her detayda görsel konfor

Häfele'nin sunduğu entegre ayna ışıklandırmaları net bir yansıma sağlayarak kişisel bakımı kolaylaştırıyor. Işıklı raflar, raf altı, gömme ya da LED şeritlerle aydınlatılmış kenarlar mükemmel birer tasarım öğesi olarak, kullanıcıya işlevselliğin yanı sıra prestij ve mutluluk sunuyor.
Yatak odalarına estetik dokunuş

Günü güzel sonlandırmak, yeni bir güne zinde başlamak için yatak odalarında aydınlatmanın rolü çok büyük. Gizlenmiş kenar aydınlatmaları atmosferi güzelleştirdiği gibi dinlenmek ve kitap okumak için de yeterli aydınlatmayı sağlıyor. Yatak altı aydınlatmaları ise gece kalkıldığında çeşitli kazaları önlerken yatak odalarına şık bir hava katıyor. Ayrıca yatağın her iki tarafında kişiye özel ayarlanabilen ve yönetilebilen sensör sistemleri sayesinde eşiniz uyurken, siz rahatlıkla kitabınızı okuyabilirsiniz.

Dolap içi aydınlatma aramayı ve bulmayı kolaylaştırır 

Yatak odalarının aydınlatılmasında bir diğer önemli yer gardıropların içi. Buralarda kullanılacak dolap içi aydınlatma sistemleri, kapaklar açıldığında içindeki giysilerin özellikle renklerinin daha iyi ayırt edilebilmesini sağlayacak nitelikte olmalı. LED ışıklı askı boruları, hem asma hem de aydınlatma işlevini üstlenirken, tasarımıyla da estetik bir görünüm sunuyor.  

Raf altı LED aydınlatmalar ile estetik çözümler

Hareket sensörlü otomatik açılan, yüzeye monte halojen ya da LED spotlar, yatak odası giyinme bölümlerindeki dolap içlerine ve raf altı aydınlatma ihtiyacı olan tüm alanlara uygulanabiliyor. 

LED aydınlatmalar, bilinçli tüketicinin tercihi

Bugün daha bilinçli bir tüketici kitlesi, yüksek oranda enerji tasarrufu sağlayan, düşük voltajlarla çalıştığı için daha güvenli olan LED aydınlatmaları tercih ediyor. Häfele'nin 50.000 saat garantili kullanım ömrü,  bakım onarım maliyetinin minimize edilmiş olması, çevre dostu olması da tercih edilmesini sağlayan özellikler arasında. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

 VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor
  • 06.03.2023 12:03

VOQ, İtalyan dekorasyon anlayışını banyolara taşıyor

Çok kültürlü yaşam tarzı, dekorasyon dünyasının trendlerine yön veriyor. Global ...

Hafele, konutun satış argümanı Hafele Concept’i dünyaya açacak
  • 06.12.2022 10:33

Hafele, konutun satış argümanı Hafele Concept’i dünyaya açacak

Türkiye ve dünya çapında mobilya ve mimari donanımlar alanında yenilikçi ürünler ...

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!
  • 28.05.2022 17:37

Küresel ev dekorasyon pazarı 900 milyar doları zorlayacak!

Evde geçirilen sürenin artmasıyla yükselişe geçen dekorasyon sektörü, yapı ürünl ...

Häfele Concept, evlere yeni bir standart getiriyor
  • 09.05.2022 11:37

Häfele Concept, evlere yeni bir standart getiriyor

Türkiye ve dünya çapında mobilya ve mimari donanımlar alanında yenilikçi ürünler ...

Häfele, yeni ürünleriyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!
  • 21.03.2022 16:48

Häfele, yeni ürünleriyle Hardware Eurasia Fuarı’nda!

Yeni koleksiyon, çözüm ve ürünleriyle fuar katılımlarına kaldığı yerden devam ed ...

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!
  • 03.03.2022 17:02

Dekorunuzu farklı konsollar kullanarak tamamlayın!

Salonunuzun dekorasyonunu konsol ile tamamlamak istiyorsanız işte sizler için de ...