maritbet girişmaritbet
GROHE duş sistemleriyle suyun en keyifli hali!

GROHE duş sistemleriyle suyun en keyifli hali!

Sıcak yaz günlerinde suyun rahatlatıcı ve serinletici etkisini GROHE duş sistemleri ile doyasıya yaşabilirsiniz


 

Sadeliğin ön plana çıktığı GROHE duş sistemleri, modern yaşamın karmaşasının aksine, kişilerin banyo deneyimini keyfe dönüştürüyor. Suyun doğal akışının örnek alındığı tasarımlar, rahatlatıcı bir banyo keyfi sunuyor. GROHE DreamSpray® teknolojisi, geniş duş başlıklarında dahi suyun tüm yüzeyden eşit akmasını sağlıyor.  SpeedClean teknolojisi ile, duş başlıklarındaki su çıkış yüzeyi kolayca temizlenebiliyor.Tüm bu özellikler, duş keyfi bir ritüele dönüşüyor.
 
Tek fonksiyondan, 4 fonksiyonlu akış sağlayan modellerine kadar GROHE duş sistemleri, her beğeni ve ihtiyaca göre seçenekler sunuyor. GROHE ürün gamında bulunan el duşu, tepe duşu ya da yan duş alternatifleri ile sonsuz seçenekte duş sistemi oluşturulabiliyor. Sınırsız seçenek özgürlüğü, evinizde kolayca bir SPA mekanı yaratmanıza, istediğiniz özelliklere sahip masaj sistemi oluşturmanıza imkan veriyor.
 
GROHE StarLight® ve GROHE SpeedClean® özellikleri GROHE duş sistemlerinin ilk günkü temizlik ve parlaklıklarıyla banyolarda ışıldamasını sağlıyor. Ayrıca daha az su, mükemmel akışı sunan GROHE EcoJoy™ özelliği ürünün performans düzeyini düşürmeden ve tasarımını etkilemeden su akışının sınırlandırılmasını ve su tüketiminin azaltılmasını sağlıyor.
 
  • Etiketler:

Yorum Yaz