maritbet girişmaritbet
Gratis'e yeni yıl geldi

Gratis'e yeni yıl geldi

Yeni yıla özel aksesuarlar ve hediye alternatifleri ile yılbaşına renk katmak isteyenlere en güzel sürprizi ise Gratis yapıyor.

Dünya yepyeni bir yıla merhaba demeye hazırlanırken, yeni yıl konseptli birçok ürün de mağazalardaki yerlerini alıyor. Yeni yıla özel aksesuarlar ve hediye alternatifleri ile yılbaşına renk katmak isteyenlere en güzel sürprizi ise Gratis yapıyor. Hepsi ithal birbirinden sevimli toka ve küpe seçenekleri, yeni yıl temalı dekoratif mumlar, ağaç ve kapı süsleri “Şımart kendini” sloganı ile kişisel bakım ve kozmetik alanında birçok markayı bir araya getiren mağazalar zinciri Gratis'te şimdi sizleri bekliyor.

Yeni yıl coşkusu aksesuarlarda…

Yılbaşı denilince akla ilk gelenler; geceyi rengarenk ışıklarla boyayan süsler ve sabahlara kadar süren eğlenceler… Gratis'in yeni yıla ve yılbaşı gecesine özel aksesuar koleksiyonu ile şimdi bu coşkuyu sizlere taşıyor. Süslü çam ağacı, yılbaşı çanları ve Noel Baba şapkalı sevimli ayıcıklar şeklinde tasarlanan toka ve küpeler, yeni yıl coşkusunu en güzel şekilde yansıtırken neşe ve enerji saçıyor.

Yeni yıl konseptli yılbaşı hediyeleri…

Gratis, şık bir hediye ile sevdiklerini sevindirmek isteyenlere de sınırsız alternatifler sunuyor. Yeni yılın güzelliğini en çarpıcı şekilde yansıtan dekoratif mum setleri, Gratis'te sevdiklerinize verebileceğiniz en özel hediyeler arasında yer alıyor. Ayrıca yeni yılın sembolü çam ağaçları, kapı ve odalar için tasarlanan birbirinden şirin süsler ile tüm mekanlar yılbaşı coşkusuna ortak oluyor. Gratis'in Bir diğer hediye seçeneği ise müzik çalan hediye paketleri…

Yeni yıl konseptli ithal ürünler tüm Gratis mağazalarında…

www.gratis.com.tr

Yorum Yaz