maritbet girişmaritbet
Gaysan Mobilya 'duvar masası' üretti

Gaysan Mobilya 'duvar masası' üretti

Dar Mekanlara Pratik Çözümler üretmekte usta olan Gaysan Mobilya bir ilke daha imza attı

 

 

Duvardaki asılı duran tablonuz, çok şık bir masaya dönüşebilir, şaşırmayın. Tasarladığı inovatif ürünlere sıradışı fonksiyonellik kazandıran Gaysan, duvarda asılı duran bir tablonun açılarak masa özelliği kazanabileceği fikriyle çok amaçlı “duvar masasını” üretti.
 
Dar Mekanlara Pratik Çözümler sunan Gaysan Mobilya, evlerin duvarlarını da metrekarelere dahil ediyor.  Gaysan geniş ve ferah alanlar oluşturma amacıyla çok amaçlı “duvar masası”nı üretti. Tüketiciler tarafından yoğun ilgi görmeye başlayan çok amaçlı “duvar masası “ çok güzel bir tablo görünümündeyken açılarak masa fonksiyonelliği kazanıyor.
 
İkitelli Masko Mobilyacılar Sitesi'nde faaliyet gösteren, açılır kapanır ve hareketli modüler mobilya yapan Gaysan Mobilya, müşterilerini sıradışı ürünleriyle şaşırtmaya devam ediyor. Gaysan'ın ürettiği çok amaçlı duvar masası ile misafirlerinize keyifli anlar yaşatabilirsiniz.

Kapalı haliyle büyük bir çerçeve izlenimi veren “duvar masası” üzerine, istenilen bir resim yerleştirilerek tablo görünümü kazanıyor, açık iken ise kullanışlı bir masa özelliğiyle küçük odalar, ofisler veya mutfaklar için dekoratif bir çözüm oluyor. .
 
STÜDYO DAİRELER İÇİN BULUNMAZ BİR FIRSAT
Gaysan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Özdemir, bugüne kadar çok fonksiyonlu, hareketli ürünlerin üretiminde uzmanlaştıklarını belirterek, "giderek evlerin metrekarelerinin küçüldüğünü gözlemliyoruz. Gaysan olarak fonksiyonel ürünlerimizi duvarlarla birleştiriyoruz ve evlerin metrekarelerine duvarları da dahil ediyoruz. Böylelikle daha geniş yaşam alanları oluşturuyoruz.”dedi.

Duvar Masası'nın patentinin de kendilerine ait olduğunun altını çizen Muhsin Özdemir, şunları söyledi:
" Duvar masası olarak ürettiğimiz ürünümüzün tüketicinin yoğun ilgisiyle karşılaşacağını düşünüyoruz. Özellikle stüdyo daireler için mükemmel bir çözüm. İnşaat projelerinden de sipariş alacağımızı düşünüyorum.”dedi. Özellikle ilköğretim ve lise çağında çocukların odalarında küçük çalışma masası isteyen ebeveynler tarafından tercih ediliyor. Çünkü çocuk odalarında alan kazanmak isteyn ebeveynler için büyük kolaylık sağlayacak.  Duvar Masasını n Gaysan mağazalarındaki şu anki fiyatı  168 TL“ dedi.
  • Etiketler:

Yorum Yaz