maritbet girişmaritbet
Gardena ile bahçede havuzsuz serinleme keyfi

Gardena ile bahçede havuzsuz serinleme keyfi

Evinizin bahçe kısmında kendinize ferahlayacağınız ve huzur bulacağınız bir alan oluşturdaysınız serinleyeceğiniz bir havuzunuz yoksa bahçe duşları imdadınıza yetişebilir


 


Evinizin bahçe kısmında kendinize ferahlayacağınız ve huzur bulacağınız bir alanoluşturduysanız serinleyeceğiniz bir havuzunuz yoksa bahçe duşları imdadınıza yetişebilir.
 
Sıcaklar bastırınca fıskiyeden akan suyla derin bir nefes almak istiyorsanız Gardena'nın hem bahçe hem de su keyfi yapmak için satışa sunduğu bahçe duşlarıyla, yalnızca serinlemek için ince püskürtmeyi, durulanma amacıyla da geniş yelpazeli duşu kullanmayı tercih edebilirsiniz.
 
Duşu nereye monte edeceğinizi de düşünmenize gerek yok. Solo duşun ayağını kolayca çime saplayabilir veya güneş şemsiyesine geçirebilirken, çıkarabilir duş başlığı da bulunan üçlü sistemdeki üç ayak desteği sayesinde duşunuzu dilediğiniz yere kurabilir, her iki duş modelinin de boyunu ayarlayabilirsiniz. Hareketli hortumu sayesinde ailece eğlenerek serinleyebileceğiniz bu sisteme özellikle çocuklar bayılıyor.

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gardena ile bahçede havuzsuz serinleme keyfi
  • 10.07.2010 00:34

Gardena ile bahçede havuzsuz serinleme keyfi

Evinizin bahçe kısmında kendinize ferahlayacağınız ve huzur bulacağınız bir alan ...